Meer tijd voor gastvrijheid met de Camping Comfort-app

Campingspecialist ACSI gaat een samenwerking aan met Hans van der Sluis en Sjoerd Botter. Zij zijn de ontwikkelaars van de gasten-app Camping Comfort. Dat is een app die recreatieondernemers al jarenlang helpt bij het beter en eenvoudiger communiceren met hun gasten. De app heet vanaf nu ‘Camping Comfort, powered by ACSI’. Dat meldt Pretwerk.nl.

“Wij horen vaak dat campings kampen met een personeelstekort. De app van Camping Comfort biedt daarmee uitkomst. Met de handige chatfunctie kan de receptiebezetting bijvoorbeeld naar beneden gebracht worden. Bovendien draagt de app bij aan een goede kampeerervaring”, aldus Frank Jacobs, Business Developer bij ACSI. 

Pushberichten 

Het is ook mogelijk om pushberichten te versturen over belangrijke zaken op de camping. De taalfunctie zorgt ervoor dat berichten automatisch vertaald worden. Ook het complete horeca-aanbod kan in de app gezet worden en het ontbijt, een frietje of een andere snack kunnen via de app besteld en betaald worden. 

Testperiode 

Om recreatieondernemers kennis te laten maken met de app, is er een gratis testperiode tot 1 mei 2023. Aanmelden voor de app kan hier

Door: Nationale Recreatiegids / Femke van Arendonk