Televisiecomeback Linda de Mol door 1,1 miljoen mensen bekeken

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Meer dan een miljoen mensen hebben zondagavond gekeken naar de terugkeer van Linda de Mol op de Nederlandse televisie. Het programma Miljoenenjacht op SBS6, waarin de 58-jarige presentatrice haar comeback maakte, wist 1,1 miljoen kijkers te trekken, meldt Stichting KijkOnderzoek.

De Mol keerde na een afwezigheid van ruim een half jaar terug op de Nederlandse tv. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht kreeg Linda een staande ovatie van het publiek. Daarbij hield de presentatrice het niet droog. "Ik dacht: ik ga niet volschieten. Dat is niet gelukt. Wat ontzettend lief", zei De Mol. Ze voegde daaraan toe heel veel zin te hebben in het nieuwe seizoen van het programma.

De Mol besloot in januari haar werkzaamheden tijdelijk neer te leggen, nadat naar buiten was gekomen dat haar partner Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij het programma The Voice of Holland. Ze schortte niet alleen haar tv-taken op, maar stond ook maandenlang niet op de cover van haar blad LINDA.

Door: ANP