Ontdek het Brabantse natuurschoon tijdens de Fiest4Daagse in Maashorst

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Tegen het einde van de lente en aan de vooravond van de zomer vindt de Fiets4Daagse te Maashorst plaats. Na twee jaren van uitstel en plannen is het de organisatie gelukt om niet drie, maar vier dagen lang een zinderende fietstocht te organiseren. Dit meldt Arenalokaal.  

Alle soorten fietsers 

Deelnemers aan de vierdaagse kunnen kiezen uit verschillende trajecten en routes. Je kan zelf kiezen hoelang je meedoet en wanneer je aansluit. De routes zijn bedacht voor een zo breed mogelijk fietsarsenaal. Mountainbikers, e-bikes, tourfietsen en zelfs omafietsen zijn allemaal geschikt voor de tochten. Elke dag is het mogelijk om te kiezen uit een tour van 35 of 60 kilometer.

Inschrijven en informatie 

De vierdaagse start dagelijks om 09:30 bij café-restaurant De Potter aan de Pastoor van Winkelstraat 2 te Schaijk. De organisatie is nog bezig met het voorbereiden van de routes langs een aantal pittoreske Brabantse plekken. Deelnemers worden meegenomen langs idyllische dorpjes en ongerepte natuurgebieden. Inschrijven moet van tevoren en kan via deze website.

Door: Nationale Recreatiegids