Normal_rss_entry-297988

Tim Knol presenteert deze week de eerste editie van zijn wandelmagazine De Wandelgang. Dat maakte de zanger bekend in het NPO Radio 5-programma Volgspot.

Knol richtte het afgelopen jaar een wandelclub op en organiseert wandelingen waarbij hij zelf in de natuur optreedt. Het initiatief sloeg aan: vele honderden mensen schreven zich in. Hij maakte in de zomermaanden wandeltochten door verschillende gebieden in Nederland, van Groningen tot Limburg.

"Het blad is mede ontstaan doordat we op dit moment door de coronaregels geen wandelingen meer kunnen organiseren", vertelde de zanger aan dj Astrid de Jong. Knol benaderde diverse grote namen voor bijdragen in de eerste editie van zijn blad.

Zo schreef Maartje Wortel een erotisch wandelverhaal, maakte John Jansen van Galen een eerbetoon aan het ommetje en schreef Nico Dijkshoorn een betoog over zijn favoriete wandelervaring. "We wilden niet zomaar een wandelblad maken, maar combineren het wandelplezier met allerlei kunstvormen", aldus Knol.

Alle leden van de Wandelclub krijgen het blad deze week toegestuurd. Andere geïnteresseerden kunnen een exemplaar bestellen via de website van de zanger.

Door: ANP