Wandelclub Tim Knol

Samen de natuur in, aan je gezondheid werken en van popmuziek genieten: dat is het doel van de nieuwe wandelclub van Tim Knol. De 30-jarige zanger combineert zijn zangtalent nu met zijn nieuwe hobby, wandelen.

De wandeltochten gaan door verschillende gebieden van Nederland, van Limburg tot Groningen en Vlieland. Onderweg krijgt de wandelaar een lekkere versnapering, optredens en verhalen. "En het is nog goed voor de gezondheid bovendien (ik kan het weten)", voegt Tim daaraan toe.

Wandelclub werkt samen met platenlabel

De club is opgericht in samenwerking met platenlabel Excelsior Recordings. Voor 2,50 euro per maand kan je lid worden en word je als eerste op de hoogte gesteld van wandelingen door stad en land.

Zelf heeft Tim Knol het afgelopen jaar flink aan zijn gezondheid gewerkt. Hij viel in een half jaar maar liefst 30 kilo af. "Ik was er helemaal klaar mee. Zat slecht in mijn vel en moest echt mijn leven veranderen", schreef hij daarover op Facebook.

Door: ANP

 

Nieuwsgierig naar de wandelclub van Tim Knol? Ga dan naar wandel.club. Hier vind je alle informatie, en kun je lid worden.