Normal_regen__water__druppels

Komende vrijdag begint Lowlands in Biddinghuizen, en het lijkt erop dat het festival naar alle waarschijnlijkheid niet wordt ondergedompeld in het beste weer. Veel mensen doen hun kaartjes daarom nu van de hand, voor prijzen die ver onder de originele ticketprijs van 210 euro liggen. Dit melden Omroep Flevoland en RTL Nieuws.

Lowlands liet in maart al weten dat alle zestigduizend tickets waren uitverkocht. Maar gezien de slechte weersvooruitzichten  - veel regen en ’s nachts niet warmer dan 12 à 13 graden – krijgen veel mensen het op hun heupen. Via websites als Marktplaats en Ticketswap worden honderden tickets voor het festival aangeboden. Volgens RTL Nieuws variëren de prijzen daar tussen de 113 en 140 euro voor een tweedehands Lowlands-ticket. Een buitenkansje voor wie niet wil binnen zitten komend weekend.
 
A Campingflight to Lowlands Paradise vindt dit jaar plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen (Flevoland). Wie ook komt kamperen kan donderdag de 15e al terecht op de camping.
 
Door: Nationale Recreatiegids