Normal_kamperen__volkswagen__tent__camping

In het weekend van 16 en 17 maart wordt bij de Vrijbuiter in Gouda de Kampeer & Outdoor Beurs met Camping Info Markt georganiseerd. Voor iedereen die wil ontdekken wat kamperen te bieden heeft of nieuwe gebieden wil verkennen. Er zijn campingeigenaren en productexperts aanwezig om vragen te beantwoorden. Dit meldt Vrijbuiter Megastore.

De beurs richt zich op de fanatieke kampeerder, de echte buitenmens, de nieuwsgierige bezoeker, en alles wat ertussenin zit. De beurs is uitgebreider en diverser dan voorgaande edities. 
 

Veertig stands

 
Op veertig stands tonen veelal campingeigenaren zelf de mogelijkheden op hun terrein. Er is een grote variatie aan campings, van Scandinavië tot Spanje evenals kleinschalige plattelandscampings in Nederland en daarbuiten die aangesloten zijn bij organisaties als de Stichting Vrije Recreatie (SVR), de Vereniging Kampeerboeren Nederland (VeKaBo) en de ANWB. 
 

Camper van het Jaar

 
Er zijn stands van leveranciers die zelf uitleg geven over hun producten. Demonstraties van de nieuwste stoelen, slaapzakken, wandelschoenen, vrijetijdskleding, voortenten en alles wat met kamperen en buitenrecreatie te maken heeft. Er zijn experts aanwezig om alle vragen te bewantwoorden. Buiten staat Carva Numansdorp met informatie over verkoop en verhuur van campers en caravans. Ook presenteert Mobiledrôme de ANWB Camper van het Jaar 2019, de Hymer T580.
 

Animatie, culinaria en prijzen

 
Voor kinderen zal er vermaak zijn in de vorm van een campinganimatieteam, en voor de inwendige mens staat er een foodtruck op het horecaplein met allerlei menu's uit vakantielanden als Frankrijk, Duitsland of Italië. Daarnaast zijn er allemaal kampeerprijzen te winnen door middel van het invullen van een stempelkaart.
 
 
De openingstijden van de beurs lopen gelijk met die van de winkel: zaterdag van 10.00 - 17.00 uur, zondag van 12.00 - 17.00 uur. Toegang tot de is gratis, evenals parkeren. Meer informatie over de Kampeerbeurs Gouda is te vinden via de website van de Vrijbuiter. Wie niet kan wachten kan dit weekend ook al terecht op de Kampeer & Outdoor Beurs in Zaandam.
 
Door: Nationale Recreatiegids