Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Openluchtzwembad Klarenbeek

Openluchtzwembad Klarenbeek

Openluchtzwembad Klarenbeek is een prachtige accommodatie aan de rand van Arnhem, gelegen te midden van weelderig groen. Dit betoverende zwembad verwelkomt zwemliefhebbers van alle leeftijden en biedt een scala aan faciliteiten voor een onvergetelijke ervaring.

Het zwembad beschikt over drie verwarmde baden met een aangename temperatuur van 22 °C, zodat bezoekers zich comfortabel kunnen onderdompelen. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met speeltoestellen, terwijl het middenbad, met een diepte tot 100 cm, ideaal is voor jongere kinderen. Het grote 25-meterbad biedt een uitgestrekt gebied voor serieuze banenzwemmers. Daarnaast is er een aparte springkuil met twee duikplanken en een glijbaan, waar enthousiaste plankspringers hun hart kunnen ophalen. Het waterpretgehalte is hier ongekend!

Het zwembadterrein is omgeven door uitgestrekte ligweiden, waar bezoekers kunnen ontspannen, genieten van de zon en picknicken. De ligweiden zijn voorzien van speeltoestellen zoals een klimtouw en een Air Trampoline, waardoor ook jongere bezoekers volop plezier kunnen beleven. Als je verkoeling zoekt in de schaduw, kun je terecht onder de vele bomen, de grote zonnedoeken of op het prachtige platanenplateau aan de rand van het zwembadterrein. Het royale zonneterras biedt een adembenemend uitzicht over de baden en de glooiende ligweiden, waardoor je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn.

Voor de lekkere trek is er een horecagelegenheid met een terras, waar je kunt genieten van heerlijke snacks, ijsjes en verfrissende drankjes. Het Openluchtzwembad Klarenbeek staat ook bekend om zijn rookvrije omgeving, waardoor een gezonde en frisse atmosfeer behouden blijft.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Klarenbeek. Vanuit de imposante glazen baywatch-toren houdt de toezichthouder het gehele complex nauwlettend in de gaten. Daarnaast zijn er onderwatercamera's geplaatst in het diepe bad en zijn er bewakingscamera's op het hele terrein, waardoor zowel jouw als uw veiligheid gewaarborgd wordt.

Openluchtzwembad Klarenbeek biedt een geweldige gelegenheid om te ontspannen en te genieten van het heerlijke vakantiegevoel. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende duik, sportieve activiteiten of gewoon wilt ontspannen op de ligweiden, Klarenbeek heeft voor ieder wat wils. Het is dé plek waar serieuze zwemmers, speelse waterratten, zonliefhebbers en gezinnen samenkomen om onvergetelijke momenten te beleven.

https://www.youtube.com/watch?v=NKl9Hc3XTYY
026 446 03 70
info@zwembadklarenbeek.nl
https://www.facebook.com/zwembadklarenbeek
https://www.instagram.com/zwembadklarenbeek
https://www.zwembadklarenbeek.nl
Hommelseweg 536, 6821 LZ Arnhem