Normal_ipad-air-1

Ben je van plan om over te stappen naar een andere zorgverzekering, maar twijfel je toch nog? Laat je dan nu over de streep trekken! Door via de Nationale Recreatiegids over te stappen vind je niet alleen de beste prijs, maar maak je ook direct kans op een 16GB iPad Air!

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is via de website van de Nationale Recreatiegids door te klikken naar de website van Hoyhoy, zoals via de banner hiernaast. Maak daar een vergelijking en sluit je dan verzekering af. Laat ons via een e-mail naar info@nationalerecreatiegids.nl weten dat je je verzekering hebt afgesloten en je dingt direct mee naar deze tablet met 16GB geheugen!
 
Je kunt nog tot en met 31 december 2014 overstappen van zorgverzekering. Ook het afsluiten van aanvullende zorgverzekeringen valt onder deze actie. Je kunt ons tot en met 1 januari laten weten dat je hebt meegedaan.
 
Voorwaarden:
- Je bent uiterlijk 31 december 2014 overgestapt en hebt dit uiterlijk 2 januari 2015 aan ons laten weten;
- Je bent overgestapt door via de Hoyhoybanner op de Nationale Recreatiegids naar hoyhoy.nl te gaan;
- De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen;
- De prijs wordt alleen gestuurd naar adressen in Nederland;
- De Nationale Recreatiegids (Nationale Media BV) neemt medio januari contact op met de prijswinnaar via e-mail of DM (Twitter)
- De winnaar reageert binnen 5 dagen op ons bericht. Blijft deze reactie uit, dan vervalt het recht op de prijs en verloten we deze opnieuw onder de overige deelnemers;
- Werknemers van de Nationale Recreatiegids (Nationale Media BV) zijn uitgesloten van deelname;
- Nationale Media BV is niet aansprakelijk voor evenuele schade;
- Nationale Media BV gaat voorzichtig om met je gegevens en verkoopt deze niet aan derden.