Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Corendon lanceert eigen vluchten naar Bonaire

Door Nationale Recreatiegids / Fleur Zomer
schedule 5 min
location_on [xx]km
vliegtuig in lucht
Reisorganisatie Corendon introduceert een nieuwe route naar het Caribische eiland Bonaire. Met deze toevoeging aan hun aanbod van bestemmingen brengt Corendon reizigers rechtstreeks vanuit Nederland naar dit tropische paradijs, zo meldt TravelPro.

Rechtstreekse vluchten naar Bonaire

Corendon biedt nu rechtstreekse vluchten aan van Amsterdam naar Bonaire, waardoor reizigers een comfortabele en efficiënte reiservaring hebben zonder tussenstops. Deze directe verbinding maakt het plannen van een vakantie naar Bonaire nog eenvoudiger en aantrekkelijker voor Nederlandse vakantiegangers.

Verbreding van het aanbod

Met de introductie van vluchten naar Bonaire breidt Corendon haar aanbod van bestemmingen uit, waardoor reizigers meer keuze hebben bij het plannen van hun vakantie. Bonaire staat bekend om zijn prachtige stranden, heldere wateren en diverse watersportactiviteiten, en deze toevoeging biedt reizigers de mogelijkheid om te genieten van al het moois dat dit eiland te bieden heeft.

Gemak en comfort

Door eigen vluchten naar Bonaire aan te bieden, streeft Corendon naar het bieden van gemak en comfort aan haar klanten. Reizigers kunnen profiteren van een naadloze reiservaring, waarbij ze rechtstreeks vanuit Nederland naar hun vakantiebestemming vliegen met de bekende service en kwaliteit waar Corendon om bekend staat.

Ideale vakantiebestemming

Bonaire wordt vaak geprezen om zijn relaxte sfeer, adembenemende natuur en diverse activiteiten, waardoor het een ideale vakantiebestemming is voor zowel avonturiers als rustzoekers. Met de nieuwe vluchten van Corendon hebben Nederlandse reizigers de kans om dit prachtige eiland te verkennen en te genieten van een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Duurzaam reizen

Als reisorganisatie streeft Corendon ook naar duurzaamheid in haar activiteiten. Door efficiënte vluchten aan te bieden en te investeren in milieuvriendelijke maatregelen, draagt Corendon bij aan een verantwoorde en duurzame manier van reizen naar bestemmingen over de hele wereld.

Met de lancering van eigen vluchten naar Bonaire biedt Corendon Nederlandse vakantiegangers een nieuwe en spannende mogelijkheid om dit prachtige eiland te ontdekken. Met rechtstreekse vluchten, gemak, comfort en een breed scala aan activiteiten, belooft deze toevoeging een waardevolle aanvulling te zijn op het reisaanbod van Corendon.

21 juni '24 ( 8:55)

'Swift-effect' ook te merken door busbedrijf FlixBus: toename boekingen

Busbedrijf FlixBus ziet in aanloop naar het concert van Taylor Swift in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA een klein "Taylor Swift-effect", met een toename van 8 tot 13 procent in het aantal boekingen rond de concertdagen vergeleken met een normale periode. Ook de Twentse busvervoerder Brookhuis merkt dat er veel vraag is naar vervoer van en naar Amsterdam. Het busbedrijf brengt van 4 tot en met 6 juli ruim tweehonderd Taylor Swift-fans van en naar het concert van de popster. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij, laat het bedrijf donderdag weten.

20 juni '24 ( 9:10)

Koopjedeal.nl stopt week na boete van ACM

Aanbiedingenwebsite koopjedeal.nl kondigt aan ermee te stoppen. Dat schrijft de site, ruim een week nadat bekend is geworden dat het bedrijf achter koopjedeal.nl een boete moet betalen vanwege nepkortingen.

20 juni '24 ( 8:30)

Komst van Taylor Swift zorgt voor 'Swiftonomics' en geeft lokale ondernemers een boost

De komst van popster Taylor Swift naar een drie keer uitverkochte Amsterdamse Johan Cruijff ArenA begin volgende maand kan de lokale economie een korte, maar merkbare boost geven. Maar economen zeggen dat de impact op de omvangrijke Nederlandse economie beperkt is, omdat mensen op andere uitgaven zullen besparen en doordat bijvoorbeeld de opbrengsten uit de ticketverkoop naar de Amerikaanse onderneming van Swift wegvloeien.

18 juni '24 (11:02)

Gemeente Veere spekt kas met toeristenbelasting

Het blijkt dat de toeristenbelasting die gemeentes ontvangen voor verblijfsgasten in hun gemeente erg lucratief kan zijn. PZC meldt dat de gemeente Veere in 2023 meer dan 10 miljoen euro aan toeristenbelasting heeft kunnen incasseren. Dat is bijna een miljoen meer dan in het jaar ervoor.

17 juni '24 (10:35)

Subsidieregeling recreatie Zuid-Holland opengesteld

De subsidieregeling voor recreatie in de provincie Zuid-Holland is sinds vorige week opengesteld. Deze is bedoeld voor projecten die bijdragen aan het uitbreiden en verbeteren van recreatiemogelijkheden in de provincie, het beter bereikbaar maken van recreatiegebieden en het stimuleren van aantrekkelijke, beleefbare, veilige en duurzame waterrecreatie. In totaal is er 2.250.000 euro beschikbaar voor de Kwaliteitsimpuls, meldt provincie Zuid-Holland.

17 juni '24 ( 8:55)

Radio Drenthe laat in zomermaanden AI-stem nieuwsbulletins lezen

Radio Drenthe laat in de zomer de nieuwsbulletins op zaterdag en zondag voorlezen door een kunstmatige stem. Dat meldt RTV Drenthe. Na de zomer wordt besloten of de omroep verder gaat met de AI-stem.

14 juni '24 (13:26)

Gelderland verwacht meer toeristen deze zomer

De provincie Gelderland is positief gesteld over de het toerisme deze zomer. Vooral campings en vakantiehuisjes lijken populair te zijn, meldt Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen.

14 juni '24 (10:05)

ANWB verzelfstandigt touroperating activiteiten

Fox gaat zelfstanding verder. Gert-Jan Bressers (algemeen directeur) en Richard Broekhoven (financieel directeur) nemen het bedrijfsonderdeel Touroperating middels een management buy-out over van de ANWB. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Fox Reizen en blijft voor de ANWB de ledenreizen ontwikkelen en uitvoeren, meldt ANWB.

13 juni '24 (15:04)

Dineren in de wolken op 190 meter: dat kan bijna in Nederland

Dit najaar opent in Rotterdam het hoogste restaurant van de Benelux. Op een hoogte van 190 meter komt een restaurant en cocktailbar in de Zalmhaventoren. Met zijn 215 meter is deze toren de hoogste in Nederland en de hele Benelux. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht op niet alleen Rotterdam, maar ook op een groot deel van de Randstad.

13 juni '24 (10:55)

Slecht weer zorgt voor veel lastminute vakantieboekingen

Meer Nederlanders zoeken lastminute elders de zon op door het matige zomerweer in ons land. Reisorganisaties TUI, Sunweb en Corendon zagen de lastminuteboekingen de afgelopen week flink stijgen vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Vooral Turkije, Spanje en Griekenland zijn populair, signaleren de organisaties.