Fun & Entertainment Center Sevenum moet moeilijke keuzes maken na grote brand

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
In november vorig jaar werd Fun & Entertainment Center Sevenum getroffen door een grote brand. De schade aan het entertainmentcomplex is dusdanig groot, dat bij de opbouw lastige keuzes gemaakt moeten worden. Enkele activiteiten en spelgebieden zijn niet te vervangen en kunnen niet terugkomen. Dit meldt Looopings. 

In het complex zaten onder andere het Pretpark Mattel Play Sevenum, gamewereld The Portal Action House en bowlingbaan FEC Bar & Balls. In een presentatie van de toekomstplannen maakt het management bekent dat Mattel Play en de trampolines die voorheen bij The Portal Action House zaten, niet terug zullen keren. De schade voor het opnieuw opbouwen van deze gebieden was te groot om dit te kunnen verantwoorden. 

Een twee verdiepingen tellende lasergame en moderne bowlingbanen keren wel terug, naar verwachting in juli 2023. Ook hoopt men rond die periode de bar en het terras te kunnen heropenen. Het is de bedoeling om in oktober een minigolfbaan te openen in de vrijgekomen ruimte. Over andere toevoegingen wordt later dit jaar meer bekend.

Door: Nationale Recreatiegids