Campingspecialist ACSI neemt camping-app Camping Comfort over

Campingspecialist ACSI is een samenwerking aangegaan met de ontwikkelaars van gasten-app Camping Comfort. De app bestaat al langere tijd, maar gaat nu ‘Camping Comfort, powered by ACSI’ heten. Dit meldt Pretwerk. 

ACSI kan helpen met de internationale ambities van Camping Comfort. Door het grote internationale netwerk van de specialist kunnen meer campings zich aansluiten, waardoor de bruikbaarheid van de app toeneemt. De app is voor veel campings al een waardevolle toevoeging. Verse broodjes voor het ontbijt en een frietje of snack kunnen via de app besteld en afgerekend worden. Het complete horeca-aanbod kan in de app gezet worden en er is een mogelijkheid om bestellingen automatisch door te zetten naar bijvoorbeeld de bakker. Momenteel maken ruim 150 campings en 150.000 gasten al gebruik van de app.

Om recreatieondernemers kennis te laten maken met de app, is er een gratis testperiode tot 1 mei 2023. Meer informatie over Camping Comfort en aanmelden voor de app kan via campingcomfort.com.

Door: Nationale Recreatiegids