Van Hoorne Entertainment werkt samen met Cosmo aan entertainmentopleiding

Studenten van Cosmo Academy kunnen door een nieuwe samenwerking met Van Hoorne Entertainment B.V. nieuwe manieren leren om zich te ontwikkelen in de recreatie- en performance-brance. Dit meldt Pretwerk.  

Bij het Koning Willem 1 College kan vanaf komend collegejaar opleidingen worden tot leidinggevende of zelfstandig medewerker in de wereld van entertainment en performance worden gevolgd. Deze nieuwe opleiding combineert creativiteit met hospitalityskills. De opleiding is tot stand gekomen in samenwerking met van Hoorne Entertainment. Door de samenwerking maken de studenten al vroeg kennis met de praktijk en het bedrijf. Verder worden er stageplaatsen in de professionele entertainment branche voor deze studenten gegarandeerd. 

Directeur van Cosmo, Isabelle van Aarle, is enthousiast: “Wij zijn heel blij met deze samenwerking waarbij van Hoorne Entertainment nauw betrokken is bij de samenstelling en gedeeltelijke uitvoer van het (praktijk)onderwijs. Zo leren wij de studenten niet alleen performen, maar juist ook skills op te bouwen die in hun verdere carrière van pas komen."

Door: Nationale Recreatiegids