Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Treatwell presenteert de Nederlandse Top Rated salons van 2021

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 8 min
location_on [xx]km
Treatwell heeft de salons met de meeste vijfsterrenbeoordelingen van 2021 de Top Rated-status toegekend. Consumenten kunnen zo eenvoudig hun volgende schoonheidsbehandeling boeken bij de beste salons in hun buurt. Dit meldt BOBBERY.
Het kiezen van een salon voor je haar- en schoonheidsbehandelingen kan een onmogelijke opgave zijn. Met de bekendmaking van jaarlijkse Top Rated lijst van Treatwell, is het ontdekken van de beste salons in je eigen buurt eenvoudiger dan ooit.
 
Vijfsterrenbeoordelingen
 
Treatwell stelt jaarlijks een lijst samen van hun Top Rated salons op basis van de vijfsterrenbeoordelingen die ze het afgelopen jaar van hun klanten hebben gekregen. Niet alleen maakt dit het vinden van de meest geliefde salons op hun boekingsplatform nog gemakkelijker, maar het bekroont hiermee ook de salons die ernaar streven om hun klanten een fantastische ervaring te bieden. Treatwell vindt, na het afgelopen zware jaar voor de salons, dat de publicatie van deze lijst een steun in de rug is voor alle ondernemers in de beauty branche.
 
Het kiezen welke behandeling je wilt is vaak eenvoudiger dan de keuze bij welke salon je deze behandeling wilt laten doen. Met de jaarlijkse Top Rated-lijst van Treatwell wordt het vinden van de beste salons in je buurt heel eenvoudig. Dit betekent dat iedereen erop kan vertrouwen dat de gekozen salon een topbehandeling zal geven.
 
Hoogtepunt
 
"De bekendmaking van de jaarlijkse Top Rated lijst is voor Treatwell een echt hoogtepunt, hiermee vieren wij het succes van de bij ons aangesloten salons en de bieden wij de consument een unieke selectie van de best beoordeelde haar en beauty salons in Nederland.” aldus Ellen Engbers Country Manager van Treatwell Nederland en België.
 

Hieronder een overzicht van een selectie uit Top Rated salons in Nederland:

 
 • Kapsalon Art. 447 in het centrum van Amsterdam geeft haar behandelingen waaronder knippen en kleuren. Het leveren van kwaliteit en vriendelijkheid staan centraal in deze salon.
   
 • IT’S A BEAUTY AFFAIR (Amsterdam) is een comfortabele en luxe salon in hartje de pijp in Amsterdam, waar specialisten op het totale gebied van hair, nails en beauty voor je klaar staan.
   
 • Florence Laval (Den Haag) biedt authentieke Japanse kobido gezichtsmassages: een natuurlijke faceliftmassage met kalmerende werkingen.
   
 • Enes the Barber (Rotterdam) werkt in kapperszaak Spirit ID. Hij werkt sinds 2016 als barber en is gespecialiseerd in haar en baard behandelingen voor mannen, maar ook kinderen zijn welkom voor een knipbeurt.
   
 • Salina Beauty Laser (Utrecht) heeft als missie om vakkundige veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk te maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben en werkt alleen met natuurlijke producten.
De nieuwe Top Rated van Treatwell vind je via treatwell.nl filter Top Rated Salons.
 
Door: Nationale Recreatiegids
23 april '24 (13:56)

Nederlanders willen wel verduurzamen, maar dat moet ook goed zijn voor de portemonnee

In Nederland spreekt driekwart van de mensen hun zorgen uit over het klimaat en vindt dat er wat aan moet gebeuren om klimaatverandering te remmen. Toch is er bij slechts de helft van de Nederlanders een gevoel van persoonlijke verantwoordelijkheid. Ook leiden klimaatzorgen nauwelijks tot gedragsverandering. Dat laatste gaat voornamelijk over mensen met een hoog inkomen en een hbo- of wo-opleiding. Dit blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) en de Protestantse Theologische Universiteit (PThU). In meer dan de helft van de onderzochte situaties zijn Nederlanders niet bereid om hun leefstijl te veranderen ten gunste van het klimaat. Als mensen al bereid zijn tot verandering dan is dat met name vanuit een financieel oogpunt: als niet-duurzaam gedrag meer geld kost dan duurzaam gedrag, meldt SCP.

22 april '24 (10:56)

Hogere prijzen en extreem weer weerhouden Nederlanders niet van boeken vakantie

Er zijn meer mensen die er dit jaar op uit gaan voor een vakantie. Waar vorig jaar acht op de tien Nederlanders aangaf dat zij vakantieplannen hebben, is dat dit jaar negen op de tien mensen. Daarbij valt op dat duurzaamheid, stijgende kosten en extreem weer een belangrijke rol spelen bij het maken van een vakantiekeuze. Ook heeft iets meer dan de helft van de Nederlanders een vakantie geboekt en heeft 39 procent de intentie om dat nog te doen. Hierbij blijkt vooral mei een populaire vakantiemaand te zijn; 1 op de 5 Nederlanders gaat deze maand op vakantie, meldt NBTC.

19 april '24 (10:41)

Vanaf nu is de natuur ook een artiest (die daar geld aan kan verdienen)

De zingende vogeltjes of kabbelende watertjes die je in veel muzieknummers hoort kunnen vanaf nu aangemerkt worden als ‘muzikant’. Het staat artiesten vrij om de natuur mee te nemen in de artiestenlijst, waardoor het ook voor deze ‘artiest’ mogelijk wordt om royalty’s te ontvangen, meldt NOS.

18 april '24 (11:32)

Minimumloon toch niet met 1,2 procent extra omhoog: Eerste Kamer stemt tegen spoedwet

Het leek er even op dat het minimumloon met 1,2 procent extra verhoogd zou worden, maar dit gaat niet door. De Eerste Kamer stemde woensdag tegen. Dit betekent dat er per 1 juli dus geen extra verhoging van het minimumloon plaatsvindt, meldt Rijksoverheid.

16 april '24 (11:54)

Reisbranche wil 'flexdagen' rondom schoolvakanties

Reiskoepel ANVR wil meer flexibiliteit rondom de schoolvakanties en roept de formerende partijen op 'flexdagen' mogelijk te maken, om de vakantiedrukte beter te spreiden. Zonder spreiding lopen prijzen in het hoogseizoen verder op, om te compenseren voor de onderbezetting buiten het piekseizoen, zegt ANVR-directeur Frank Oostdam.

15 april '24 (16:54)

‘Nederlanders besteden hun vrije tijd actief en gevarieerd’

Nederlanders besteden graag hun vrije tijd actief en gevarieerd. Daarbij besteden ze ook tijdens een dagje uit, blijkt uit een recent onderzoek naar uithuizige vrijetijdsmarkt van I&O Research, in opdracht voor het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC). In het Nederlandse Vrijetijdsonderzoek (NVTO) wordt inzicht gegeven in de vrijetijdsactiviteiten buitenshuis. In totaal hebben 28.145 respondenten de vragenlijst ingevuld, over de periode van november 2022 tot november 2023, meldt NBTC. 

15 april '24 (15:26)

Utrechtse Jaarbeurs voor het eerst sinds coronapandemie weer winstgevend

De Jaarbeurs in Utrecht heeft afgelopen jaar voor het eerst sinds de coronacrisis weer winst gemaakt. De evenementenlocatie organiseerde vooral meer beurzen in het buitenland, onder meer in Thailand, Vietnam en de Verenigde Arabische Emiraten. In de Jaarbeurs zelf waren vorig jaar minder grote evenementen.

12 april '24 ( 9:37)

Touroperators bereiken de meeste mensen via TV

Touroperators maken het meest gebruik van reclame op televisie. Dat neemt bijna 40 procent van de totale advertenties in beslag. De reclame van TUI Nederland bereikt de meeste Nederlanders (44 procent). Personen van 35 tot en met 49 jaar zien reclames aanzienlijk minder vaak, blijkt uit de Nationale Benchmark Touroperators, een grootschalig onderzoek van Multiscope. Voor het onderzoek zijn 7.000 Nederlanders ondervraagd, meldt Multiscope.

11 april '24 (16:04)

Fietsenfabrikant VanMoof verkoopt weer fietsen

De Nederlandse fabrikant van elektrische fietsen VanMoof verkoopt weer fietsen via zijn eigen website. Klanten kunnen kiezen uit de modellen S5 en A5, de nieuwste generatie fietsen van het bedrijf. Topman Eliott Wertheimer spreekt van "een enorme mijlpaal". VanMoof ging vorig jaar failliet, maar kon uiteindelijk een doorstart maken dankzij een overname door LaVoie, een e-stepfabrikant die valt onder het Britse McLaren.

11 april '24 (11:49)

Nederlandse Oostappen-vakantieparken straks niet meer in handen van Peter Gillis

Peter Gillis stopt als baas van Nederlandse Oostappen-vakantieparken, zo heeft hij donderdag bekendgemaakt. De organisatie komt in handen van een nieuwe uitbater. Gillis gaat wel door met het beheer van de Belgische parken, die onder een nieuw label doorgaan.