Relax.international

Na twee jaar ontwikkeling is de Nederlandse startup Relax.international, een nieuw en innovatief hotelboekingsplatform, live gegaan met grote wereldwijde hotelketens. Daarnaast biedt het platform vluchten en huurauto’s aan voor de volledige reis. Relax.international wil de strijd aangaan met platforms als Booking.com, die volgens de startup veel te weinig innoveren. Dit meldt Relax.international.

Echte innovatie is er de laatste jaren niet geweest bij de gevestigde orde van hotelboekingsplatforms zoals Booking.com. Ook worden de opdringerige marketingtechnieken door mensen veelal onprettig ervaren, zo stelt Relax.international. Een team van experts uit de reisbranche in de reiswereld vinden het daarom tijd dat vakantiegangers op een nieuwe, leuke en ontspannen manier hun hotel, vlucht en auto moeten kunnen boeken, zo laat de startup weten in een persbericht.
 

Relax.international

 
Op relax.international krijgen mensen inspiratie voor het boeken van de volgende reis door het tonen van de steden waar nu het beste weer is voor een stedenreis en welke leuke trendy hotels er zijn. Ook laat het platform met een interactieve stadskaart zien in welk hotel de reiziger het beste in de stad kan verblijven op basis van de persoonlijke activiteiten die de reiziger in de stad wil doen. Bovendien biedt Relax.international haar hotelpartners eerlijke tarieven.
 

Climate Champ

 
Na eenzelfde voorbereidingstijd heeft Relax.international nu ook de stichting Climate Champ opgericht die zij financieel zal steunen voor de snellere ontwikkeling van schonere vliegtuigbrandstoffen en elektrische vliegtuigen. Dit voor de verlaging van de CO2 uitstoot door de luchtvaartindustrie en het bestendig maken van reizen in de nabije toekomst.
 
Door: Nationale Recreatiegids