VVV Cadeauzoeker

Vanaf nu kunnen houders van de VVV Cadeaukaart, naast het zoeken van ‘waar’ je deze kan besteden, nu ook zoeken naar ‘wat’ ze ermee willen kopen. Hiervoor werkt VVV Cadeaukaarten samen met de startup Giftomatic. Zij hebben techniek ontwikkeld waarmee VVV Cadeaukaart-houders het productaanbod van een groot aantal deelnemende webshops kan doorzoeken, en populaire producten kunnen ontdekken. Dit meldt VVV Nederland.

De nieuwe cadeauzoeker moet het het kiezen van een product eenvoudiger en leuker maken. “We vinden het belangrijk om continue te innoveren”, aldus Erwin de Zeeuw, directeur VVV Cards. “Het is voor onze kaarthouders fijn om snel een goede bestemming voor hun VVV Cadeaukaart te vinden. Dit draagt bij aan het plezier wat hoort bij het krijgen van een cadeaukaart”.
 

Giftomatic

 
Sander Vessies, algemeen directeur van Giftomatic zegt: "Met behulp van technologie en data willen we met Giftomatic de totaalervaring van cadeaukaarten verrijken. Het is geweldig dat VVV Cadeaukaarten die visie deelt en daar onze technologie voor gebruikt".
 

Nieuwsbrief

 
Naast de cadeauzoeker volgt binnenkort ook een e-mailservice. VVV Cadeaukaart-houders kunnen zich dan inschrijven op de wekelijkse nieuwsbrief met cadeausuggesties. Hou hiervoor de website van VVV Cadeaukaarten in de gaten.
 
Door: Nationale Recreatiegids