haptische seks

Nu seksclubs en erotische massagesalons zijn gesloten vanwege het coronavirus, blijken Nederlanders vooral in de avonduren veel meer aan virtuele aanraakseks te doen. FeelRobotics, dat de technologie achter de websites en de benodigde speeltjes ontwikkelt, ziet op zijn website islive.nl een stijging van bezoekersaantallen van veertig tot vijftig procent, sinds het kabinet de coronamaatregelen presenteerde. Dit meldt FeelRobotics.

FeelRobotics ontwikkelt producten die via het Internet of Things met elkaar verbonden worden en aanraking op afstand via online platforms mogelijk maken. Dat gebeurt via zogeheten haptische technologie en kunstmatige intelligentie. Producten variëren van armbandjes waarmee mensen elkaar op afstand over hun arm kunnen wrijven, tot speeltjes die met behulp van virtual reality het bedrijven van de liefde levensecht simuleren.
 

Meer activiteit sinds vrijdag de 13e

 
De technologie van FeelRobotics wordt gebruikt in de gaming industrie, in huizen en auto’s, maar ook in de seks- en porno-industrie. Zelf heeft het bedrijf onlangs webcamsite islive.nl overgenomen om de technologie in praktijk te brengen. Het gebruik van de website begon sinds vrijdag de 13e toe te nemen en met name zondag, maandag, dinsdag en woensdag deze week steeg het met 40 tot 50 procent. Daarnaast kreeg het bedrijf meer aanvragen van sekswerkers en strippers die op islive.nl een profiel willen aanmaken.
 
Door: Nationale Recreatiegids