Tijdelijke fietsenstalling

Henk van der Zouwen heeft Freetime Event Support overgenomen van Corné Beckers, de oprichter van het bedrijf. Freetime Event Support is bekend als vooral bekend als leverancier van tijdelijk fietsenstallingen bij grote en kleine evenementen. Dit meldt Eventbranche.nl.

Corné Beckers is blij met de overname: “Door de overname kan ik de dagelijkse gang van zaken overlaten aan Henk van der Zouwen en me meer richten op de kwaliteit van onze projecten, en daardoor ook aandacht schenken aan nieuwe projecten, zoals de Dutch Grand Prix. En wat voor mij persoonlijk belangrijk was is dat ik betrokken kan blijven bij het bedrijf. Het is mooi dat ik dat met Henk heb kunnen realiseren.”
 

Evenementen groener maken

 
Henk van der Zouwen is al ruim drie decennia actief op het gebied van evenementenproductontwikkeling en was daarnaast onder meer directeur van een metaalbedrijf. Met de overname ziet hij volop kansen in de markt van tijdelijke fietsenstallingen en de verhuur van fietsenrekken. “Met mijn metaalbedrijf was ik actief als toeleverancier van vele verhuurbedrijven en heb daarin veel ervaring opgedaan in de wereld van tijdelijke huuroplossingen. Op het gebied van fietsmobiliteit is de evenementenwereld nog volop in ontwikkeling en door onze contacten met organisatoren en overheden zitten we aan het begin van de keten om evenementen een stukje groener te maken.”
 

Toekomst vol vertrouwen tegemoet

 
Over de uitdagingen die van der Zouwen ziet: “Fietsmobiliteit is een steeds groter vraagstuk in Nederland met een fietsdichtheid van 22,8 miljoen fietsen vraagt men om oplossingen. Door onze groeiende voorraad fietsenrekken kunnen wij momenteel bijna 46.000 fietsplaatsen aanbieden. Daarnaast kunnen wij de fietsenstallingen aanbieden met toezichthouders. Ik ben trots dat ik het bedrijf van Corné Beckers heb mogen overnemen en zie de toekomst samen met Corné vol vertrouwen tegemoet.”
 
Door: Nationale Recreatiegids