Gazelle Center Parcs

Center Parcs slaat de komende jaren opnieuw de handen ineen met Koninklijke Gazelle. De samenwerking afgelopen vier jaar beviel zo goed dat de vakantieparkexploitant en de fietsfabrikant de komende vier jaar een nog steviger partnerschap aangaan. Op alle Center Parcs-parken in Europa gaan Gazelle en Center Parcs zich verder inzetten om samen een vernieuwende vakantiebeleving neer te zetten. Dit meldt Eigencenterparcs.nl

De samenwerking krijgt invulling door op zoek te gaan naar toepassingen van nieuwe mobiliteitsoplossingen om te blijven aansluiten op de toekomstige behoeften van de gast. Bovendien worden de mogelijkheden bekeken om elkaars doelgroepen kennis te laten maken met beide A-merken door middel van gezamenlijke promotieactiviteiten. 
 

Center Parcs

 
Volgens Pascal Ferracci, algemeen directeur van Center Parcs Europe, sluit samenwerking aan op de koers van Center Parcs om de nieuwe standaard te zetten in familievakanties en gasten te blijven verrassen: “Center Parcs en Koninklijke Gazelle bundelen hun krachten met het gezamenlijke doel de beleving te verrijken. Door de hoogwaardige kwaliteit, duurzame en innovatieve producten van Koninklijke Gazelle stelt Center Parcs haar gasten in staat om nog meer te genieten van een ontspannen tijd samen. Fietsen op een goede fiets midden in de natuur levert hier een waardevolle bijdrage aan.”
 

Koninklijke Gazelle

 
 “We zijn erg blij dat Center Parcs ook in de komende vier jaar met Koninklijke Gazelle in zee gaat en we fietsen mogen leveren voor al haar parken in Europa. Een fietstocht maakt mensen meer ontspannen en blij en dat voegt dus echt iets toe aan een verblijf op Center Parcs,” zegt Huub Lamers, CEO van Koninklijke Gazelle.
 

Elektrische fietsen in de lift

 
Koninklijke Gazelle levert sinds 2014 een uitgebreide collectie fietsen. Verspreid over alle locaties, beschikt Center Parcs Europe over zo’n 15.000 huurfietsen, waaronder mountainbikes (van FOCUS, een zustermerk van Gazelle), elektrische fietsen en stadsfietsen. Vooral de vraag naar elektrische fietsen stijgt snel. Het aanbod huurfietsen van Center Parcs bestaat nu voor vier procent uit elektrische fietsen. Naar verwachting zal dit in de komende jaren verder stijgen.
 
Door: Nationale Recreatiegids