Booking Booster [Kantoor Booking.com (Amsterdam, Piet Heinkade) - foto PD]

Vanaf vandaag zijn de inschrijvingen geopend voor Booking Booster 2020: een programma dat duurzaam reizen moet bevorderen. Voortbouwend op het succes van de drie afgelopen jaren, richt de vierde editie van het programma zich exclusief op het onderwerp 'duurzame accommodatie'. Dit meldt PR Newswire.

Booking Booster 2020 brengt start-ups, sociale ondernemingen, non-profitorganisaties en accommodaties bij elkaar om oplossingen te ontdekken die moeten leiden tot meer duurzaamheid. Deelnemers maken kans op een beurs van 2,6 miljoen euro
 

Focus Booking Booster 2020

 
De focus van het Booking Booster-programma komt voort uit onderzoek van Booking.com dat aantoont dat 82 procent van de accommodatiepartners wil samenwerken op het gebied van duurzaamheid en dat 87 procent van de reizigers wereldwijd duurzame accommodaties in overweging neemt. Booking Booster 2020 is erop gericht om accommodatiepartners te helpen met het verminderen van belemmeringen in de verduurzaming van hun accommodaties en werkzaamheden.
 

Samenwerking Booking Booster

 
Het Booking Booster-programma functioneert, samen met andere openbare initiatieven als Travalyst, in samenhang met het interne vrijwilligersprogramma van Booking.com. Al deze initiatieven tezamen geven verdere vorm aan de belofte van Booking.com om een positieve impact te creëren binnen de wereldwijde reisbranche. Meer informatie over alle aankomende programma's en andere initiatieven zijn te vinden op de Booking Booster-website.
 

Booking.com: van kleine start-up tot grote wereldwijde speler

 
Booking.com is in 1996 opgericht in Amsterdam en van een kleine Nederlandse start-up uitgegroeid tot een van de grootste e-commercebedrijven in de reisindustrie ter wereld. Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., en heeft meer dan 17.500 werknemers, in meer dan 198 kantoren in 70 landen wereldwijd. De Booking.com-website en -app zijn beschikbaar in 43 talen en bieden meer dan 29 miljoen aangemelde accommodaties, in meer dan 155.000 bestemmingen in 227 landen en gebieden wereldwijd.
 
Door: Nationale Recreatiegids