Normal_hornbach_bouwplaats__15_juni_2019

Zaterdag 15 juni wordt in Amsterdam de allereerste editie van HORNBACH Bouwplaats georganiseerd: een klusfestival voor jong en oud, met als hoogtepunt de finale van de wedstrijd Beste Klusser van Nederland. Vanaf vandaag zijn er 750 gratis tickets beschikbaar voor het evenement. Dit meldt HORNBACH Bouwmarkt Nederland BV.

"Eindelijk is het zover, een eigen HORNBACH-evenement", vertelt Maarten Post, Marketing Manager HORNBACH Nederland. Volgens Post zal HORNBACH Bouwplaats "een walhalla voor alle Nederlandse klussers" zijn: "Of je nu beginner of expert bent, iedereen kan meedoen. Want alleskunners willen soms ook gewoon eens kunnen ‘spelen’, experimenteren en proberen. En dat kan op de HORNBACH Bouwplaats."
 

Finale Beste Klusser van Nederland

 
Hoogtepunt van het evenement is de finale van de wedstrijd Beste Klusser van Nederland. Afgelopen weken hebben klussers uit alle hoeken van het land zich via regionale voorrondes geplaatst. Tijdens HORNBACH Bouwplaats zullen zij in een afvalrace met de elementen aarde, wind, vuur en water aan de slag gaan. De winnaar van de finale krijgt naast de Gouden Hamer ook een prominente plek in een landelijke campagne, en zal te zien zijn op billboards, en in advertenties in kranten en bladen.
 
Meer informatie over het klusfestival is te vinden via de website van HORNBACH. Hier kunnen ook de gratis kaarten worden bemachtigd. HORNBACH Bouwplaats vindt plaats op het terrein van UP Events in Amsterdam, op zaterdag 15 juni van 10.30 tot 16.00 uur.
 
Door: Nationale Recreatiegids