Normal_gastbeleving_centraal_in_nieuw_contract_csu_en_landal_greenparks

De samenwerking tussen vakantieparkexploitant Landal GreenParks en schoonmaakbedrijf CSU krijgt een vervolg. Recent tekenden beide organisaties een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor vijf jaar. Gezamenlijk willen ze de gastbeleving naar een nog hoger niveau tillen in de vakantieparken van Landal. Dit meldt CSU.  

De schoonmaakspecialisten van CSU  gaan op nog meer locaties van Landal GreenParks aan de slag. CSU breidt uit naar de volgende parken: Landal Rabbit Hill, Landal Sluftervallei, Landal Miggelenberg, Landal Heideheuvel, Landal Beachpark Texel, Landal Vogelmient, Landal Het Vennenbos, Landal Aelderholt en Landal Landgoed 't Loo.
 

Logische keuze

 
CSU heeft zich inmiddels bewezen voor Landal, en kiest er nu voor de samenwerking te verlengen met vijf jaar. Jeroen Mol, operationeel manager bij Landal GreenParks: "Gasten komen bij Landal voor een onvergetelijke vakantie. Een mooie en schone bungalow draagt daaraan bij. Het is het eerste dat mensen zien wanneer zij bij ons aankomen. CSU begrijpt wat de gasten willen en zet zich hier maximaal voor in. Dit maakte CSU voor ons de natuurlijke keuze. CSU en Landal passen goed bij elkaar, we zijn allebei hoog gemotiveerd om het beste voor onze gasten te doen. Dit zorgde ervoor dat we een langdurig partnership met elkaar zijn aangegaan."
 

9+-gastbeleving

 
Bij CSU en Landal staan de neuzen dezelfde richting op. In de nieuwe samenwerking gaan beide organisaties voor een 9+ gastbeleving. Gert Zoet, afdelingshoofd van CSU Zuidwest: "Schoonmaak is een mensenvak. Daarom blijven wij investeren in onze medewerkers met opleidingen en trainingen. Onze gastvrije en getrainde medewerkers dragen hierdoor bij aan een kwalitatieve dienstverlening. We zijn trots dat CSU en Landal na een jarenlange historie deze nieuwe stap hebben gezet."
 
Door: Nationale Recreatiegids