Normal_zwembadbranche_congres_2019__promotiebeeld_

Op 27 maart vindt het ZwembadBranche Congres plaats in in Apeldoorn, een dag in het teken van de laatste trends en ontwikkelingen in deze sector. Onder andere Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden en Lammert Kamphuis, auteur van Filosofie voor een weergaloos leven, komen spreken. Dit meldt RECRON.

De dag zal draaien om inspiratie, ontmoeten en kennisdelen. Daarnaast zijn er workshops en zullen mensen worden bijgepraat over de meldingsplicht, energiebesparen en de circulaire economie. Maar ook: En hoe inzicht in breinvoorkeuren zorgt voor een betere samenwerking.
 

Gastsprekers

 
Maarten der Weijden vertelt hoe hij steeds weer het beste uit zichzelf weet te halen, en werpt de vraag op hoe je 'beter' kunt worden. Gastvrijheidstrainer Milo Berlijn legt alles uit over de IK-factor en wat werkt qua gastvrijheid en wat niet. En Lammert Kamphuis zal aantonen dat filosofie niet saai is, maar juist heel verhelderend en probleemoplossend kan werken. 
 
Het ZembadBranche Congres vindt plaats in Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel op woensdag 27 maart. Meer informatie over het evenement is te vinden via de website van ZwembadBranche. Hier kunnen ook tickets worden gekocht voor het congres. 
 
Door: Nationale Recreatiegids