Normal_roompot__bungalowspecials

Roompot Vakanties is door vakantieparkenvergelijker BungalowSpecials uitgeroepen tot 'Beste keten van Nederland'. Daarnaast werd de Roompot-locatie Noordzee Résidence Cadzand-Bad benoemt tot 'Beste vakantiepark aan de Nederlandse kust'. Dit meldt De Bevelander.

De Awards van BungalowSpecials betreffen publieksprijzen, waarbij werd gekeken naar de beoordelingen die gasten in 2018 achterlieten op de website. Bij de de prijs van beste keten werd gekeken naar het gemiddelde cijfer van alle vakantieparkaanbieders die op BungalowSpecials zijn te vinden. Eerder won Roompot ook al prijzen van beoordelingswebsite Zoover, en ontving het van Hotels.nl een award voor Beste Wellnesshotel. 
 

Trots

 
Jurgen van Cutsem, algemeen directeur van Roompot, is in z'n nopjes met alle behaalde resultaten: "Het is een enorme eer dat we bij al deze publieksprijzen zo goed scoren. Het is een teken dat gasten onze diensten en voorzieningen zeer waarderen en dat is waar je het voor doet. We hebben awards ontvangen voor individuele parken, een hotel en Roompot als keten. Dat betekent dat we op alle vlakken op de goede weg zijn. Een mooiere waardering kun je als onderneming niet krijgen."
 
Door: redactie Nationale Recreatiegids