Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Het Zwarte Water

Het Zwarte Water

Recreatiecentrum Het Zwarte Water is een prachtig familiebedrijf dat in 1968 werd opgericht en gelegen is in het idyllischelandschap van De Mortel, omringd door het karakteristieke Brabantse schoon. Dit gemoderniseerde centrum heeft echter zijn charmante uitstraling behouden, waardoor gasten kunnen genieten van een unieke en authentieke ervaring.

Het hart van Het Zwarte Water is het ruitercentrum, dat zich uitstrekt over een adembenemend terrein van 1500 hectare aan weelderige bossen. Hier vinden paardenliefhebbers een waar paradijs, met twee ruime rijhallen van indrukwekkende afmetingen (90 x 20 meter en 40 x 25 meter) en een buitenmanege met een dubbele rijbak. De rijhallen zijn uitgerust met professionele bodems en een geavanceerd sproeisysteem, waardoor ruiters het hele jaar door kunnen genieten van hun geliefde activiteit.

Voor grotere groepen, zoals ponyclubs, scholen, verenigingen en families, biedt Het Zwarte Water een uitstekende accommodatie in de vorm van een sfeervolle kampeerboerderij. Deze boerderij beschikt over slaapzalen, familiekamers en twee aparte eet- en ontspanningszalen met volledig uitgeruste keukens. Het is de perfecte plek om te verblijven en te genieten van de gezelligheid van het samenzijn, terwijl de prachtige omgeving van het recreatiecentrum wordt verkend.

Naast de paardensport en accommodatie biedt Het Zwarte Water ook een prachtige setting voor diverse feesten en partijen, voor zowel jong als oud. De sfeervolle foyer en de ruime bovenzaal lenen zich perfect voor allerlei activiteiten. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileumviering of bedrijfsevenement wilt organiseren, hier ben je aan het juiste adres. Bovendien kun je de feestelijkheden combineren met leuke extra's, zoals een gezellige barbecue of opwindende westernspelen. Bij Het Zwarte Water heb je de vrijheid om je eigen unieke evenement samen te stellen, precies zoals je het voor ogen hebt.

Recreatiecentrum Het Zwarte Water biedt een schitterende ervaring waar je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van het Brabantse landschap, samen met je geliefde paard, je familie en vrienden.

https://www.youtube.com/watch?v=uPKBcH_tPqk
0492-792779
info@hetzwartewater.nl
https://twitter.com/Hetzwartewater
https://www.facebook.com/hetzwartewater
https://www.instagram.com/hetzwartewater
https://www.hetzwartewater.nl
Breemhorstsedijk 65, 5425 RD De Mortel