Nieuwe special guest Dutch Comic Con bekend: Misha Collins van Supernatural

Door Johanne Levinsky
2 min
Eerder was al bekend dat Cobie Smulders van How I Met Your Mother en de The Avengers-films naar Dtuch Heroes Dutch Comic Con komt, net als een van de meest populaire Doctor Who-acteurs van onze tijd: David Tennant. Maar nu is nog een nieuwe special guest bekendgemaakt: Misha Collins. Hij is met name bekend van Supernatural, waar hij de rol van Castiel vertolkte. Op zaterdag 22 en zondag 23 januari is Collins aanwezig tijdens Heroes Dutch Comic Con. Dit meldt Heroes Dutch Comic Con. 

Tussen 2005 en 2020 was Collins Castiel in de langlopende serie Supernatural. Hij kwam in bijna 150 afleveringen voor. Ook had hij een rol in de film Girl, Interrupted uit 1999 en speelde hij in het elfde seizoen van ER en in het eerste seizoen van 24. In 2023 was hij superschurk Harvey Dent in Gotham Knights. Naast acteur is Collins ook producent en activist, en zet hij zich onder meer in voor de oorlog in Oekraïne.

Wil je Colins eens ontmoeten en met hem op de foto? Dat kan tijdens de Q&A op het hoofdpodium op 22 en 23 juni tussen 12.00 en 13.00 uur. Vergeet niet je kaartje hiervoor te reserveren!