Concert Thirty Seconds to Mars niet in Ziggo Dome maar in AFAS Live

Door ANP
2 min
Het concert dat de band Thirty Seconds to Mars op 25 april zou geven in Ziggo Dome gaat niet door. Het optreden wordt verplaatst naar AFAS Live en vindt plaats op 13 juni. Dat maakt concertorganisator MOJO maandag bekend.

De band laat weten dat het concert wordt verplaatst door wijzigingen in het filmschema van leadzanger Jared Leto. De veranderingen in het schema zijn een gevolg van de acteursstaking in de Verenigde Staten vorig jaar. Ook in andere Europese landen heeft de band daarom nieuwe data voor hun concerten moeten kiezen. "Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt", schrijft de band.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het optreden in AFAS Live gaat op 22 maart van start. Mensen die al een kaartje hadden gekocht voor het concert in Ziggo Dome krijgen bericht van Ticketmaster, meldt MOJO.

De Amerikaanse band van zanger en acteur Leto doet Nederland aan als onderdeel van de Seasons 2024 World Tour. Het is de eerste headlinetour van de band in meer dan vijf jaar. In september verscheen het zesde studioalbum van de band, It's The End Of The World But It's A Beautiful Day.