De vakbeurs sportaccommodaties van start

Door Nationale Recreatiegids / Tijn Jansen
2 min
In de Expo Houten vindt vandaag, 7 maart, de vakbeurs sportaccommodaties plaats. Dat plaats de Vakbeurs Sportaccommodaties op hun site. Doel van deze beurs: Nederland in beweging houden.

Op deze beurs zijn verschillende exposanten van sportaccommodaties aanwezig. Of het nou gaat om een simpel voetbalveldje of een hypermodern bewegingscentrum, exposanten staan ‘’voor iedere stap’’ klaar.

Op de vakbeurs zijn verschillende sectoren aanwezig die allemaal een steentje bijdragen aan sportinfrastructuur, zoals bouw, kennis & beheer, ondergronden en inrichting. Ook zijn er exposanten die de toestellen en hardware leveren, zoals een scorebord bij volleybal of basket bij basketbal. En omdat een plezierige beweegomgeving noodzakelijk is voor een goede sportplek, kan men vandaag ook bij deze sector terecht voor de ruimtelijke ordening, in het bijzonder rondom sportaccommodaties.

De vakbeurs is nog tot vandaag 16:00 open, dus als u nog de nodige informatie zoekt over sportaccommodaties is dit uw kans.

Beeld: Luis Quintero