Eerste special guest Heroes Dutch Comic Con bekend

Door ANP
1 min
De eerste special guest die is aangekondigd voor de aankomende zomereditie van Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht is David Tennant. De Schotse acteur is op zaterdag 22 en zondag 23 juni bij het popcultuurevenement aanwezig, maakte de organisatie woensdag bekend.

Tennant is met name bekend van zijn rol in de tv-serie Doctor Who, waarmee hij doorbrak. Verder was hij onder meer te zien in de film Harry Potter en de Vuurbeker en de tv-serie Marvel's Jessica Jones. Daarnaast sprak hij diverse stemmen in voor verschillende animatiefilms en -series. Fans kunnen in het weekend tijdens Heroes Dutch Comic Con met Tennant op de foto, een handtekening van de acteur bemachtigen en hem vragen stellen tijdens een Q&A-sessie op het hoofdpodium.

Heroes Dutch Comic Con duurt dit jaar overigens voor het eerst drie dagen. Op vrijdagavond 21 juni vindt er een aangepast en exclusief programma plaats voor een select aantal fans van het evenement. De kaartverkoop van de Early Birdtickets gaat op vrijdag 1 maart van start.