ANWB Outdoor & Kampeerdagen op 12 en 13 april

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
De ANWB Outdoor en Kampeerdagen op zaterdag 12 en zondag 13 april 2014 in recreatiegebied Ouderkerkerplas in Ouderkerk a/d Amstel zijn de traditionele start van het kampeerseizoen. Kampeerliefhebbers maken dit jaar een reis door drie werelden: Outdoor, Kamperen en Fietsen. Het evenement is een dagje uit voor het hele gezin en biedt een compleet overzicht van alles wat met kamperen te maken heeft.

Een greep uit de activiteiten:

Op het enorme terrein aan de Amstel vinden kampeerders onder meer een uitgebreide tentenshow (van lichtgewicht tot familietent), caravans, campers, vouwwagens, fietsen en kampeer- en outdooraccessoires. Ook toeristische regio’s en campings uit Nederland en Europa presenteren zich.

Op Pad organiseert op zaterdagnacht een ‘sleep inn’, Op Pad abonnees kunnen blijven overnachten en zelf ervaren of het model tent bevalt.

Beurs gebruikte caravans
Het evenement is een ontmoetingspunt voor verkopers en kopers van gebruikte caravans en nieuwe vouwwagens. De caravans en vouwwagens op de beurs zijn door ANWB keurmeesters gecheckt en voorzien van een keuringsrapport.

De hele dag is er van alles te doen voor kinderen: marshmallows roosteren, strandtekeningen maken, op het springkussen, schminken en nog veel meer.

De ANWB Outdoor en Kampeerdagen vinden plaats in recreatiegebied Ouderkerkerplas,  Groeneveldweg/Middenweg, in Ouderkerk aan de Amstel op zaterdag 12 en zondag 13 april 2014, van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang bij voorinschrijving: € 4,50 en € 5,-voor niet-leden.  Aan de kassa € 8,- p.p. en € 10,- voor niet-leden. Kinderen t/m 14 jaar gratis. Parkeren kost € 8.-.

Kijk voor toegangskaarten, een routebeschrijving, het actuele overzicht van aanwezige exposanten en activiteiten hier

© Nationale Recreatiegids