Outdoor en Kampeerdagen ANWB op zaterdag 12 en zondag 13 april

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
De Outdoor en Kampeerdagen van de ANWB vinden dit jaar plaats op zaterdag 12 en zondag 13 april in recreatiegebied Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel. Het weekend is de traditionele start van het kampeerseizoen, zo meldt de ANWB.

Ook dit jaar maken de kampeerliefhebbers een reis door drie werelden: Outdoor, Kamperen en Fietsen. Het evenement is een dagje uit voor het hele gezin en biedt een compleet overzicht van alles wat met kamperen te maken heeft.

Er is op het uitgebreide terrein onder meer een tentenshow waar tenten, caravans, campers, vouwwagens, fietsen en kampeer en outdooraccessoires  worden getoond aan het publiek. Op pad organiseert op zaterdagnacht een sleep inn, abonnees kunnen blijven overnachten en zelf ervaren of het model tent bevalt.

Ook is er een ontmoetingspunt ingericht voor verkopers en kopers van gebruikte caravans en nieuwe vouwwagens. De caravans en vouwwagens op de beurs zijn door de ANWB gekeurd en voorzien van een keuringsrapport.

Voor kinderen is er van alles te doen. Ze kunnen onder andere marshmallows roosteren, strandtekeningen maken, op het springkussen en geschminkt worden.

De ANWB Outdoor en Kampeerdagen vinden plaats in recreatiegebied Ouderkerkerplas,  Groeneveldweg/Middenweg, in Ouderkerk aan de Amstel op zaterdag 12 en zondag 13 april 2014, van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang bij voorinschrijving: € 4,50 en € 5,-voor niet-leden.  Aan de kassa € 8,- p.p. en € 10,- voor niet-leden. Kinderen t/m 14 jaar gratis. Parkeren kost € 8.-.

Kijk voor toegangskaarten, een routebeschrijving, het actuele overzicht van aanwezige exposanten en activiteiten op www.anwb.nl/kampeerdagen

© Nationale Recreatiegids