Je bedrijf, je lijf en RI&E. RecreatIE werkt er veilig!

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Uitleg en checklisten over wanneer een RI&E verplicht is, door wie deze opgesteld moet worden en hoe en waarmee je dat kunt doen.

SFRecreatie heeft een digitaal boekje gemaakt over alle ins en outs van de door het Steunpunt RI&E erkende RI&E Recreatie. De recreatiesector heeft een eigen RI&E instrument. Het invullen en monitoren van deze RI&E kunt u met uw bedrijf gemakkelijk zelf doen. In Je bedrijf, je lijf en RI&E. RecreatIE werkt er veilig mee! vindt u alle informatie die u kan helpen om een RI&E te maken. Door dit boekje als leidraad te gebruiken en de stappen uit te voeren, zorgt u dat u uw zaak op orde heeft.

Er wordt stap voor stap uitleg gegeven over de RI&E recreatie bijvoorbeeld door wie deze opgesteld moet worden en hoe u hier uw medewerkers in kunt betrekken en wat de rol is van de ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging. Aan de hand van checklists kunt u zien of een RI&E voor uw bedrijf verplicht is en of u de RI&E moet laten toetsen door een arbodienst/-deskundige.

Het boekje kunt u downloaden in de arbocatalogus op de site van SFRecreatie.

© Nationale Recreatiegids