Alex Klaasen heeft bronchitis, geen voorstellingen komende twee weken

Door ANP
2 min
Alex Klaasen heeft een "stevige bronchitis". De cabaretier zegt daarom deze week zijn voorstellingen van zijn theaterprogramma No Ponies af, deelt hij op Instagram.

"De komende twee weken is alles eruit gehaald en we hopen dat hij er daarna weer is", zegt de woordvoerder over de agenda van de 47-jarige Klaasen. Ook geeft ze aan dat ticketkopers contact kunnen opnemen met de locatie in kwestie voor updates. Of Klaasen er op woensdag 13 december weer zal staan in Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden is nog niet bekend.

"Niet leuk. Niet zomaar over ook. Ik hoest me helemaal de blubber, maar gelukkig zijn er antibiotica", schrijft de 47-jarige Klaasen, die dinsdag en vorige week ook al optredens heeft afgezegd. "Het komt dus allemaal goed, maar er is me wel geadviseerd voorlopig even rust te nemen."

Het is nog niet duidelijk wanneer de cabaretier zijn tournee hervat. "We zoeken nu uit wanneer ik weer kan optreden, maar deze week gaat het sowieso niet lukken. Keep you posted!!" Nu is dus duidelijk dat het in ieder geval een week langer gaat duren voordat Klaasen weer optreedt.

Optredens van Klaasen in onder meer Almere, Sneek, Dordrecht en Oosterhout komen te vervallen.