Krystl en Alain Clark verwennen publiek Club Ziggo

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
(Novum) - Krystl en Alain Clark kregen de toeschouwers donderdagavond in Club Ziggo met speels gemak mee. "Eigenlijk doen jullie het veel te goed voor de eerste keer", zei de zangeres aangenaam verrast na haar eerste oproep aan het publiek om een stukje te zingen. Ze opende het concert in het kader van de MTV Music Week, de aanloop naar de uitreiking van de MTV EMA op zondag.

Krystl en haar band wisselden met veel vaart de uptempo nummers van haar twee jaar oude debuutalbum af met die van de eerder dit jaar verschenen opvolger. Alleen bij de ballad The Moon Will Guide Me Home zakte het energieniveau in de goedgevulde Club Ziggo enigszins. Krystl rondde haar set af met een cover van Robin Thickes zomerhit Blurred Lines en haar hit Fool for You.

Daarna was het de beurt aan Clark om het podium van de Amsterdamse club te betreden. Hij bracht niet alleen zijn bekende werk, maar ook nummers van zijn begin volgende jaar te verschijnen album ten gehore. "Ik heb er heel veel zin in", blikte de zanger vooruit tegenover Novum Nieuws. Dat was te merken. De interactie met het publiek was een belangrijke factor van het optreden.

Het hoogtepunt van Clarks set was de lange opvoering van zijn hit This Ain't Gonna Work. De live versie bevatte onder meer een drumsolo en een versnelling aan het einde. De zanger en zijn band sloten af met Blow Me Away en Hold On. Clarks dank ging achteraf extra uit naar de toetsenist, die zijn vaste toetsenist op het laatste moment moest vervangen.