Hij Gelooft in Mij viert jubileum met gala

Door Redactie Nationale Recreatiegids
1 min
(Novum) - Hij Gelooft in Mij pakt over een paar maanden groots uit voor het eenjarig jubileum. Joop van den Ende Theaterproducties organiseert 5 november een galavoorstelling van de musical over André Hazes, ten bate van het programma Kinderen Maken Muziek van het Oranje Fonds. Dat heeft de theaterproducent donderdag bekendgemaakt.

 

Onder anderen Rachel, Roxeanne en Andre Hazes jr. en Joop en Janine van den Ende zijn te gast tijdens het benefietgala. Om de mijlpaal te vieren wordt ook een extra voorstelling ingelast, waarvan de volledige opbrengst naar het goede doel gaat.

Sinds de try-outs in november vorig jaar zijn alle voorstellingen van de musical uitverkocht. "Dit is een succes om te koesteren maar ook om te delen", laat Joop van den Ende weten in een verklaring. "Hazes heeft ons geïnspireerd tot deze theaterproductie. Nu willen wij op onze beurt een groep kinderen de vreugde laten ontdekken van samen muziek maken."

In de musical vertolkt Martijn Fischer de rol van André Hazes. Chantal Janzen en Ricky Koole spelen afwisselend zijn weduwe Rachel.