Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Vanaf aankomend weekend verlaten Walibi-bezoekers gillend het park

Door Nationale Recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km
Vanaf aankomend weekend verlaten Walibi-bezoekers gillend het park
Vanaf zaterdag 7 oktober start Halloween Fright Nights – Symphony of Screams. Eddie de Clown dirigeert een orkest vol freaks voor zijn meest gruwelijke optreden ooit! Een harde gil, een brute schreeuw of een angstaanjagende kreet. Voor Eddie klinkt het als muziek in zijn oren. Dit meldt Walibi Holland.

In de maand oktober verandert het vredige attractiepark in een griezelig park vol Halloween-gethematiseerde area’s en honderden scare actors die gasten de stuipen op het lijf jagen. Halloween Fright Nights bestaat nu uit vier Scare Zones, vier Haunted Houses, zes Experiences en twee Walkthroughs.

Belevingen

Dit jaar zijn er drie nieuwe Halloween belevingen bijgekomen. De eerste is Urban Explhorror: een interactieve beleving waarbij de gast met slechts een zaklamp door een vervallen magazijn loopt vol met oude en verrotte pretparkonderdelen. Of je deze ​Experience uitkomt is nog de vraag. The Final Slay Ride is een Haunted House waarbij het draait om The most wonderfull time of the year… of toch niet? Dit jaar heeft Krampus de Noordpool in zijn greep en is kerst een complete chaos. Zorg dat je niet gewurgd wordt door agressieve kerstlampjes of doorboord wordt door de scherven van kapotte kerstballen… So let’s DIE together on a SLAY RIDE together with you! Bij de Scare Zone Ghostly Graveyard maak je een wandeling over de thuisbasis van dwalende zielen. Heb jij het lef om dit kerkhof te bezoeken? Wees op je hoede, want het lijkt daar te leven. Wie weet ben jij de volgende prooi. Urban Explhorror en The Final Slay Ride zijn exclusieve Halloween-belevingen die alleen dit jaar te ervaren zijn. Naast de nieuwigheden van dit jaar kunnen gasten ook “genieten” van terugkerende sensaties zoals; Slaughterhouse, The Clinic, award winning Experience Below en nog veel meer! ​

Door: Nationale Recreatiegids

17 mei '24 (10:29)

Den Haag wil vervanger voor Tong Tong Fair

De gemeente Den Haag is vastberaden om een alternatief Indisch festival op touw te zetten. Daarbij is de gemeente bereidt om tot ‘het uiterste’ te gaan. De gemeente blijft daarentegen op de achtergrond: de gemeente wil partijen bij elkaar brengen maar niet zelf een festival organiseren, meldt Omroep West. 

17 mei '24 (10:22)

Extra concert van Ladies of Soul in Ziggo Dome

De formatie Ladies of Soul staat volgend jaar niet een, maar twee keer op het podium in de Ziggo Dome in Amsterdam. De vraag naar kaarten is volgens de organisatie dusdanig groot dat er na het optreden op 4 april een extra concert is toegevoegd op 5 april.

17 mei '24 ( 9:36)

The Script treedt dit jaar twee keer op in Nederland

The Script komt eind dit jaar voor twee concerten naar Nederland. De Ierse band staat op 6 december in Rotterdam Ahoy en treedt een dag later op in de Amsterdamse Ziggo Dome, maakt concertorganisator MOJO vrijdag bekend.

16 mei '24 (12:33)

Hier vindt de landelijke intocht van Sinterklaas plaats

De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in Vijfheerenlanden. Dat maakte omroep NTR donderdag bekend. Op zaterdag 16 november zet Sinterklaas voet aan wal in Vianen, in de gemeente Vijfheerenlanden. De NTR doet vanaf 12.00 uur verslag op NPO 3.

16 mei '24 ( 9:19)

Gastoptreden van Dries Roelvink bij De Toppers

Dries Roelvink verzorgt gastoptredens tijdens de drie concerten die De Toppers op 24, 25 en 26 mei in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam geven. Voor de 65-jarige zanger is dat "een langgekoesterde wens" die nu in vervulling gaat, zei Roelvink in Shownieuws.

16 mei '24 ( 8:20)

Rammstein moet aan geluidsregels voldoen in Nijmegen

Rammstein moet zich bij de twee concerten in het Goffertpark in Nijmegen op 18 en 19 juni aan de geluidsregels houden. Dat laat een woordvoerder van de gemeente weten aan het ANP. De twee optredens maken deel uit van een Europese tour van de Duitse band.

16 mei '24 ( 8:15)

Organisatie Freshtival: optreden Joost Klein gaat naar verwachting door

Het optreden van Joost Klein bij het Freshtival Weekend in Enschede komende zondag gaat naar verwachting door. Dat laat een woordvoerder van het festival woensdag weten aan het ANP. Dit wordt het eerste optreden van de artiest sinds zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival, waarbij hij werd gediskwalificeerd.

15 mei '24 (12:02)

Dutch Comic Con voegt Harry Potter-ster toe aan line-up

Stanislav Yanevski is de nieuwste gast die is aangekondigd voor Heroes Dutch Comic Con. De Bulgaarse acteur, bekend van zijn rol als Viktor Krum in Harry Potter and the Goblet of Fire, komt op zaterdag 22 en zondag 23 juni naar de Jaarbeurs Utrecht.

14 mei '24 (14:41)

Chef'Special geeft dag na eerste concert in AFAS Live een tweede

Chef'Special geeft dit najaar een extra concert in AFAS Live in Amsterdam. De band speelt naast donderdag 10 oktober ook nog een show op vrijdag 11 oktober. Dat heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt.

14 mei '24 ( 9:04)

Travis Scott geeft volgende maand extra show in GelreDome

Travis Scott geeft volgende maand een extra optreden in Nederland. De Amerikaanse artiest zou al op vrijdag 28 juni in Arnhem optreden, maar doet dat op zondag 30 juni nog eens in GelreDome.