In najaar meer duidelijk over 'tweede Lowlands'

Door Redactie Nationale Recreatiegids
1 min
(Novum) - De organisatie van Lowlands hoopt in het najaar meer bekend te kunnen maken over een nieuw festival. Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg onthulde onlangs dat er wordt gewerkt aan een nieuw evenement genaamd Down The Rabbit Hole. Het festijn wordt ergens in 2014 gehouden en is in eerste instantie kleinschaliger dan Lowlands. Voor de rest is het project nog in nevelen gehuld.

Sinds de summiere aankondiging is wel een website voor het festival verschenen. Naast een filmpje waaruit niets duidelijker wordt, lijken de woorden 'another campingflight is coming' erop te duiden dat het om een meerdaags festival gaat. Ideeën en suggesties voor het nieuwe festijn kunnen worden opgestuurd naar een postbusadres in het Brabantse Wouwse Plantage, een mogelijke hint voor de locatie.

De organisatie is momenteel al druk bezig met zijn eigen ideeën, maar weet niet exact wanneer het meer bekend kan maken, laat een woordvoerder van Lowlands dinsdagmiddag weten. "We hopen inderdaad in het najaar met meer informatie naar buiten te kunnen komen."