Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Antoon en DI-RECT toegevoegd aan line-up Qmusic Top 40 Awards

Door ANP
schedule 2 min
location_on [xx]km
Antoon en DI-RECT toegevoegd aan line-up Qmusic Top 40 Awards
Antoon en DI-RECT zijn toegevoegd aan de line-up van de Qmusic Top 40 Awards Live. Dat is maandag onthuld in de ochtendshow van Mattie & Marieke op het radiostation. De prijzen worden op zaterdag 3 februari 2024 uitgereikt in Rotterdam Ahoy.

Antoon en DI-RECT zijn toegevoegd aan de line-up van de Qmusic Top 40 Awards Live. Dat is maandag onthuld in de ochtendshow van Mattie & Marieke op het radiostation. De prijzen worden op zaterdag 3 februari 2024 uitgereikt in Rotterdam Ahoy.

FLEMMING

Afgelopen vrijdag werd al bekend gemaakt dat ook FLEMMING, Suzan & Freek, Kris Kross Amsterdam, RONDÉ, Claude, Marco Schuitmaker, Hannah Mae, Metejoor en Cian Ducrot bij de awardshow op zullen treden. Op een later moment worden nog meer namen bekendgemaakt, laat Qmusic weten.

De Top 40 Awards worden sinds de komst van de hitlijst naar Qmusic in 2019 uitgereikt. De prijzen worden ook komend jaar weer door dj Domien Verschuuren uitgereikt. Er worden winnaars gekozen in onder meer de categorieën Beste Nieuwkomer, Grootste Hit en Beste Artiest. Kaarten voor het evenement zijn via het radiostation verkrijgbaar.

30 mei '24 (10:04)

Nederlands Film Festival geopend door Witte Flits

De 44e editie van het Nederlands Film Festival (NFF) wordt op 20 september geopend met de film Witte Flits, het speelfilmdebuut van regisseur Laura Hermanides. Dat heeft de organisatie van het evenement in Utrecht donderdag bekendgemaakt.

30 mei '24 ( 9:19)

Zesde concert toegevoegd aan reeks Suzan & Freek

Suzan & Freek hebben weer een concert toegevoegd aan hun reeks in de Amsterdamse Ziggo Dome. Het duo geeft volgend jaar op 23 mei een zesde show.

30 mei '24 ( 8:47)

Europese tour Heart geannuleerd door operatie zangeres; verschijnen ook niet op Bospop

Heart heeft zijn Europese tournee geannuleerd omdat zangeres Ann Wilson geopereerd moet worden. De Amerikaanse rockband mist daardoor ook het optreden op Bospop op 12 juli. Patti Smith vervangt de groep, meldt het Limburgse festival.

30 mei '24 ( 8:40)

Glennis Grace en Gerard Joling bij afscheid van Jan Otten

Gerard Joling en Glennis Grace hebben woensdag opgetreden bij het afscheid van Wallen-ondernemer Jan Otten in de Waalse Kerk in Amsterdam. Otten, die afgelopen donderdag op 82-jarige leeftijd overleed, was eigenaar van het Amsterdamse sekstheater Casa Rosso en ook van de Bananenbar, de Hospitalbar, Sexy Loo, het Erotisch Museum en de Sex Palace Peepshow.

30 mei '24 ( 8:39)

Boef dit jaar nog in Ziggo Dome met show Gewoon Boef

Boef staat binnenkort in de Ziggo Dome. De artiest geeft op 12 oktober een optreden in de Amsterdamse concerthal met zijn show Gewoon Boef, meldt concertorganisator MOJO woensdag.

30 mei '24 ( 8:34)

Schotse band Snow Patrol volgend jaar in Ziggo Dome

Snow Patrol komt volgend jaar naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De show van de Schotse band is op 8 februari, maakte concertorganisator MOJO donderdag bekend.

30 mei '24 ( 8:30)

Grote schermen om EK-wedstrijden op te kijken erg in trek

Verhuurders van grote schermen zien grote belangstelling voor de EK-wedstrijden van het Nederlands elftal. Meerdere bedrijven melden zo goed als volgeboekt te zijn tijdens de wedstrijden van Oranje in de poulefase. Vooral vanuit de horeca is er veel vraag naar videoschermen.

29 mei '24 (12:38)

Martin Garrix tijdens ADE headliner op AMF 2024 in ArenA

Martin Garrix is een van de headliners van de aankomende editie van het Amsterdam Music Festival (AMF) in de Johan Cruijff ArenA. Dat heeft de organisatie van het feest woensdag bekendgemaakt.

29 mei '24 (11:48)

013 Poppodium trekt nieuwe superster: PARTYNEXTDOOR

Na Big Time Rush komt er een andere wereldberoemde artiest naar Tilburg: R&B superster PARTYNEXTDOOR komt naar het land. 013 Poppodium in Tilburg heeft de wereldberoemde artiest gestrikt voor een optreden. Hij komt naar Nederland in het kader van zijn Sorry I’m Outside Tour. Dit is de Europese tour die volgt na zijn Amerikaanse tour deze zomer. Op 16 oktober staat hij op het podium in Tilburg, meldt Tilburg.com.

28 mei '24 (15:02)

Neem voor de zekerheid een poncho mee naar Dauwpop en Amsterdam Open Air

Bezoekers van festival Dauwpop in Hellendoorn moeten komend weekend rekening houden met een nat en modderig terrein. Volgens Weeronline is er vrijdag en zaterdag geregeld zon, maar komt het ook tot buien.