Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Laat geannuleerd concert Burna Boy wordt op 23 juli ingehaald in GelreDome

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Laat geannuleerd concert Burna Boy wordt op 23 juli ingehaald in GelreDome
Het geannuleerde concert van zanger Burna Boy wordt op zondag 23 juli ingehaald in het GelreDome in Arnhem. Dat schrijft de artiest op Instagram. Nadat fans zaterdagavond zo'n 2,5 uur hadden gewacht op de artiest, werd het concert geannuleerd.

Het concert zou eigenlijk om 20.45 uur van start gaan, maar op Twitter meldden bezoekers al dat Burna Boy ruim twee uur later nog niet in beeld was. Uiteindelijk werd het concert geannuleerd. "De vlucht van Burna Boy is door redenen die wij niet in de hand hebben te laat vertrokken..", schreef het GelreDome op Twitter.

De artiest zelf legt "de oorzaak van de schade" in zijn bericht bij organisator GMTLive. "De organisatie zal niet meer betrokken zijn bij dit evenement of een ander Burna Boy-evenement in de toekomst", aldus de artiest.

Excuses

In zijn bericht biedt Burna Boy excuses aan aan zijn fans. "Nogmaals mijn diepste excuses voor het ongemak dat gisteravond is veroorzaakt. Ik besef dat mensen van ver zijn gekomen en een show hadden verwacht", schrijft hij. "Ik begrijp dat mensen bepaalde offers hebben gemaakt, mensen met planningen, banen en families. Mijn hart is gebroken."

Tickethouders krijgen een mail van de organisator. Volgens Burna Boy is het mogelijk om aanspraak te maken op gratis vervoer naar het concert. De Nederlandse rapper Jonna Fraser, die eigenlijk als verrassingsact zou dienen, hield het publiek zaterdagavond bezig.

Door: ANP

29 november '23 ( 8:57)

MOJO: plan vervoer naar concerten Madonna goed

Concertorganisator MOJO adviseert de mensen die op 1 en 2 december naar de concerten van Madonna in Ziggo Dome gaan om hun vervoer goed te plannen. De organisator zegt te verwachten dat het concert later eindigt dan 23.00 uur, doorgaans de tijd waarop een concert afgelopen is.

29 november '23 ( 8:52)

Alex Klaasen heeft bronchitis, geen voorstellingen komende twee weken

Alex Klaasen heeft een "stevige bronchitis". De cabaretier zegt daarom deze week zijn voorstellingen van zijn theaterprogramma No Ponies af, deelt hij op Instagram.

29 november '23 ( 8:47)

Aankoopproces songfestivaltickets vertraagd om grote vraag

Het aankoopproces voor de kaartjes voor het Eurovisie Songfestival in Malmö volgend jaar is dinsdag bewust vertraagd door verkoper Ticketmaster. Uitvoerend producent Ebba Adielsson laat dat weten in een reactie op de lange virtuele rijen die ontstonden toen de kaartverkoop voor het evenement van start ging.

28 november '23 (13:47)

Honderdduizenden in virtuele wachtrij voor kaarten Eurovisie Songfestival

Honderdduizenden belangstellenden staan dinsdagmiddag in de virtuele wachtrij om een kaartje voor de shows van het Eurovisie Songfestival te kopen. De kaartverkoop voor in totaal negen shows is dinsdag om 10.00 uur begonnen.

28 november '23 (10:34)

De eerste Disney Markt van Noord-Nederland komt naar Meppel

Je verzint het zo gek niet of ze hebben er wel een product van in Disney-stijl. Van keycords en spelden tot babykleding en drinkbakken voor honden. En dat is straks voor het eerst ook te koop in het noorden van het land. In Meppel wordt volgend jaar namelijk de eerste Disneybeurs van het noorden georganiseerd, meldt RTV Drenthe.

28 november '23 ( 9:14)

Hanna Verboom biedt week lang gratis klimaatfilms aan

Cinetree, het filmplatform van Hanna Verboom, biedt een week lang gratis films over het klimaat aan. Het initiatief vindt plaats in het kader van het Cinetree Tomorrow Filmfestival dat deze week plaatsvindt. Verboom organiseert het evenement samen met Hivos, een organisatie die zich inzet voor een betere wereld.

28 november '23 ( 8:55)

Nickelback komt in mei naar Ziggo Dome met Europese tour

De Canadese rockband Nickelback heeft een nieuwe Europese tournee aangekondigd. De rockers komen met de Get Rollin' Tour ook voor een show naar Nederland. Op 26 mei staat de groep in de Ziggo Dome in Amsterdam, maakt concertorganisator MOJO maandag bekend.

28 november '23 ( 8:44)

Nederlandse titels niet in de prijzen gevallen bij uitreiking Gouden Rozen

De twee genomineerde Nederlandse tv- en filmproducties zijn niet in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Rose d'Or Awards, ook bekend als de Gouden Rozen. In Londen maakte Omroep MAX maandagavond kans met De Nieuwe Vermeer en regisseur Saskia Boddeke was genomineerd voor de documentairefilm Het zit in mijn hart, die te zien was bij de NTR.

27 november '23 (12:17)

NPO Radio 2 maakt ter ere van jubileum eenmalig Top 2500

NPO Radio 2 breidt de Top 2000 dit jaar eenmalig uit met 500 extra liedjes ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de lijst. Dat heeft dj Bart Arens maandag bekendgemaakt in zijn show.

27 november '23 ( 9:13)

Jandino 'ontdaan' door schietpartij bij urbanfeest in Rotterdam Ahoy

Bij een schietpartij tijdens een urbanfeest in Rotterdam Ahoy is in de nacht van zaterdag op zondag een man ernstig gewond geraakt, zegt de politie. Twee verdachten zijn daarbij aangehouden.