Snelle biedt nieuw talent kans op platencontract

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Snelle biedt aanstormende artiesten de kans op een contract bij zijn platenmaatschappij Lieve Jongens. De beginnende talenten kunnen sinds dinsdag een demo appen naar een speciaal telefoonnummer om zo een platencontract te kunnen winnen.

"We weten allemaal hoe lastig het kan zijn voor nieuw talent om door te breken. Een steuntje in de rug kan fijn zijn! Ik mocht me ontwikkelen onder de vleugels van rapper Jebroer die mij opmerkte. Op internationaal niveau zijn er voorbeelden als Justin Bieber die ontdekt is door Usher, Rihanna is geïntroduceerd door Jay-Z en The Weeknd die werd gepresenteerd door Drake", laat de 27-jarige Snelle weten.

De rapper vindt het "belangrijk" dat nieuw talent een kans krijgt om muziek "onder de aandacht" te brengen. "Waanzinnig dan ook dat we met deze 'Yours to take'-campagne talent een kans kunnen geven. Ik kan niet wachten om heel veel demo's binnen te krijgen, te luisteren en uiteindelijk onze kennis en ons netwerk te delen met het winnende talent!"

Uit de ingezonden demo's kiezen Snelle en zijn team drie finalisten. Een van hen wordt uiteindelijk de winnaar, krijgt een platencontract en mag zijn debuutsingle uitbrengen.