Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Down The Rabbit Hole zet 'alles op alles' voor vervanger Stromae

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Down The Rabbit Hole zet 'alles op alles' voor vervanger Stromae
Down The Rabbit Hole (DTRH) gaat hard op zoek naar een vervanger nu Stromae heeft afgezegd. De organisatie zet "alles op alles" om "tot iets moois te komen", schrijft het festival op zijn website.

De Belgische artiest maakte eerder op dinsdag bekend zijn hele tournee om gezondheidsredenen af te zeggen. Naast concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome in november, gaat dus ook zijn show op DTRH op 1 juli niet door. "Dit is voor ons allemaal een grote teleurstelling, allereerst natuurlijk voor Stromae zelf. We wensen hem een spoedig en volledig herstel", reageert het festival.

De organisatie richt zich nu op "het vastleggen van een mooie, vervangende act die de zaterdagavond waardig kan afsluiten". Dat wordt wel een uitdaging. "De grotere internationale acts hebben hun tourplanning al maanden vastliggen en het is de vraag wat er op deze korte termijn mogelijk is."

Rusten en herstellen

Stromae begon zijn The Multitude Tour in februari en zou al in april naar de Ziggo Dome komen. Ook die shows werden samen met meerdere andere concerten afgezegd. Het is niet duidelijk wat er precies aan de hand is. "Helaas moet ik accepteren dat de tijd die ik nodig heb om te rusten en te herstellen langer zal duren dan verwacht", schreef hij dinsdag.

De 38-jarige Stromae keerde vorig jaar na een lange afwezigheid terug op het podium. De lange pauze nam de zanger vanwege een burn-out.

Door: ANP

29 november '23 ( 8:57)

MOJO: plan vervoer naar concerten Madonna goed

Concertorganisator MOJO adviseert de mensen die op 1 en 2 december naar de concerten van Madonna in Ziggo Dome gaan om hun vervoer goed te plannen. De organisator zegt te verwachten dat het concert later eindigt dan 23.00 uur, doorgaans de tijd waarop een concert afgelopen is.

29 november '23 ( 8:52)

Alex Klaasen heeft bronchitis, geen voorstellingen komende twee weken

Alex Klaasen heeft een "stevige bronchitis". De cabaretier zegt daarom deze week zijn voorstellingen van zijn theaterprogramma No Ponies af, deelt hij op Instagram.

29 november '23 ( 8:47)

Aankoopproces songfestivaltickets vertraagd om grote vraag

Het aankoopproces voor de kaartjes voor het Eurovisie Songfestival in Malmö volgend jaar is dinsdag bewust vertraagd door verkoper Ticketmaster. Uitvoerend producent Ebba Adielsson laat dat weten in een reactie op de lange virtuele rijen die ontstonden toen de kaartverkoop voor het evenement van start ging.

28 november '23 (13:47)

Honderdduizenden in virtuele wachtrij voor kaarten Eurovisie Songfestival

Honderdduizenden belangstellenden staan dinsdagmiddag in de virtuele wachtrij om een kaartje voor de shows van het Eurovisie Songfestival te kopen. De kaartverkoop voor in totaal negen shows is dinsdag om 10.00 uur begonnen.

28 november '23 (10:34)

De eerste Disney Markt van Noord-Nederland komt naar Meppel

Je verzint het zo gek niet of ze hebben er wel een product van in Disney-stijl. Van keycords en spelden tot babykleding en drinkbakken voor honden. En dat is straks voor het eerst ook te koop in het noorden van het land. In Meppel wordt volgend jaar namelijk de eerste Disneybeurs van het noorden georganiseerd, meldt RTV Drenthe.

28 november '23 ( 9:14)

Hanna Verboom biedt week lang gratis klimaatfilms aan

Cinetree, het filmplatform van Hanna Verboom, biedt een week lang gratis films over het klimaat aan. Het initiatief vindt plaats in het kader van het Cinetree Tomorrow Filmfestival dat deze week plaatsvindt. Verboom organiseert het evenement samen met Hivos, een organisatie die zich inzet voor een betere wereld.

28 november '23 ( 8:55)

Nickelback komt in mei naar Ziggo Dome met Europese tour

De Canadese rockband Nickelback heeft een nieuwe Europese tournee aangekondigd. De rockers komen met de Get Rollin' Tour ook voor een show naar Nederland. Op 26 mei staat de groep in de Ziggo Dome in Amsterdam, maakt concertorganisator MOJO maandag bekend.

28 november '23 ( 8:44)

Nederlandse titels niet in de prijzen gevallen bij uitreiking Gouden Rozen

De twee genomineerde Nederlandse tv- en filmproducties zijn niet in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Rose d'Or Awards, ook bekend als de Gouden Rozen. In Londen maakte Omroep MAX maandagavond kans met De Nieuwe Vermeer en regisseur Saskia Boddeke was genomineerd voor de documentairefilm Het zit in mijn hart, die te zien was bij de NTR.

27 november '23 (12:17)

NPO Radio 2 maakt ter ere van jubileum eenmalig Top 2500

NPO Radio 2 breidt de Top 2000 dit jaar eenmalig uit met 500 extra liedjes ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de lijst. Dat heeft dj Bart Arens maandag bekendgemaakt in zijn show.

27 november '23 ( 9:13)

Jandino 'ontdaan' door schietpartij bij urbanfeest in Rotterdam Ahoy

Bij een schietpartij tijdens een urbanfeest in Rotterdam Ahoy is in de nacht van zaterdag op zondag een man ernstig gewond geraakt, zegt de politie. Twee verdachten zijn daarbij aangehouden.