Na tweede repetitie Mia en Dion heeft organisatie ESF 'kippenvel'

De tweede repetitie van Mia Nicolai en Dion Cooper voor hun halve finale op het Eurovisie Songfestival (ESF) zorgde bij de organisatie voor "kippenvel". De Nederlandse inzending vertelde na afloop van hun doorloop op het officiële TikTok-kanaal van het ESF hoe het ging en gaf ook antwoord op vragen van fans.

De songfestivalorganisatie sprak online over "de kracht en intensiteit" van de eerste repetitie van Mia en Dion op maandag. Dinsdag was het "een compleet andere ervaring op het grote scherm", aldus het officiële kanaal van Eurovision. "Kippenvel, goed gedaan Nederland."

Wennen aan het songfestivalgeweld 

Mia en Dion beginnen langzaamaan te wennen aan het songfestivalgeweld in Liverpool. "Het is zo onwerkelijk allemaal", zei de zanger tijdens de TikTok-livesessie dinsdagavond. Mia sloot zich daarbij aan, maar ziet zichzelf dit in de toekomst wel vaker doen. "Ik zou dit de rest van mijn leven kunnen doen."

Presentatie 

Maandag hadden Mia en Dion 30 minuten de tijd om te werken aan de presentatie van hun nummer Burning Daylight. Woensdag was dat nog maar 20 minuten. Op maandag 8 mei is de generale repetitie voor de eerste halve finale dinsdag.

Door: ANP