Zanger Frank Ocean treedt zondag niet op bij Coachella

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Zanger Frank Ocean zal zondag niet optreden op het festival Coachella. Dat meldt het vakblad Variety. De zanger moet verstek laten gaan vanwege een heftige blessure aan zijn been. "Frank wilde graag optreden en de show was al aangepast aan zijn beperkte mogelijkheden", staat in een verklaring van het festival. "Maar de dokter adviseert hem toch rust te houden."

Als vervanging heeft Coachella de Amerikaanse rockband blink-182 geregeld. Ocean trad afgelopen zondag ook al op. Het was zijn eerste concert sinds 2017. Het optreden werd niet onverdeeld enthousiast ontvangen. De zanger kwam een uur te laat, had volgens fans en critici weinig puf en speelde opvallend kort. Het optreden werd ook op het laatste moment niet live gestreamd, zoals dat met de meeste concerten op Coachella wel gebeurt.

Verrassingsoptreden van Blink-182

Blink-182 was ook al afgelopen weekend te zien, als verrassingsoptreden. Het was de eerste keer dat de groep weer optrad sinds het vertrek van zanger-gitarist Tom DeLonge. Het optreden van Blink-182 was wel geslaagd, oordeelden fans en critici vrij unaniem.

Door: ANP