Bluesrock evenement van Bureau Pinkpop dit jaar gecanceld

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Het door Bureau Pinkpop georganiseerde festival Bluesrock Tegelen gaat niet door. De organisatie kampt met een personeelstekort waardoor het niet langer te bolwerken is. Daarnaast is ook de locatie een probleem. Dit meldt Entertainment Business. 

Het bluesrock festival wordt al sinds 1984 georganiseerd. Het evenement zet in op een combinatie van bekende blueshelden en opkomende namen. Jan Smeets van Bureau Pinkpop laat weten dat het erg jammer is dat het evenement dit jaar geen doorgang kan vinden. Het is voor het eerst in het bestaan dat dit gebeurt. 

De voornaamste reden komt door een tekort aan mankracht bij de organisatie. Die is vooral veel mensen kwijt voor het grote Pinkpop, en daarom kan het Bluesrockfestival er niet bij. Ook de locatie speelt een rol. Het openluchttheater De Doolhof is op de dag dat het festival gepland staat niet beschikbaar. Verplaatsen zit er niet in wegens het personeelsgebrek. 

Het schrappen van de komende editie heeft geen gevolgen voor de toekomst van het blues festival stelt Smeets. ‘We richten ons nu op de editie 2024, als Bluesrock Tegelen 40 jaar bestaat’.

Door: Nationale Recreatiegids