Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Acda en de Munnik verkopen Ziggo Dome razendsnel zes keer uit

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Acda en de Munnik verkopen Ziggo Dome razendsnel zes keer uit
Ook de extra concerten van Acda en de Munnik in de Amsterdamse Ziggo Dome zijn uitverkocht. De tickets voor de drie shows waren donderdagochtend kort na de start van de verkoop allemaal weg.

Afgelopen zaterdag waren de eerste drie reünieconcerten van 26 tot en met 28 oktober binnen een paar minuten uitverkocht. Maandag werden er extra optredens op 15 en 16 december toegevoegd. Donderdagochtend kwam daar ook nog 14 december bij. Er komen geen extra shows meer, meldt de organisatie. Een uitverkochte Ziggo Dome telt ongeveer 17.000 bezoekers.

De Reünie 

Acda laat weten dat ze "glimmen van trots" door de grote belangstelling voor de shows. "We zijn ontzettend dankbaar dat zoveel mensen naar De Reünie willen komen. Als je zelf hoopt op een of twee concerten en het worden er zes dan kan je daar alleen maar stil van worden." Dat gevoel deelt De Munnik. "Het is een geweldige week geweest, we merken dat heel veel mensen met ons bezig zijn en dat geeft een waanzinnig gevoel. We gaan door ons repertoire om een mooi concert samen te stellen en kijken enorm uit naar de concerten in oktober en december."

Na acht jaar weer terug als duo 

Acda en de Munnik maakten vorige week bekend na acht jaar weer terug te keren als duo. De mannen brachten ook al de nieuwe single Morgen Wordt Fantastisch uit.

Door: ANP 

01 december '23 ( 9:30)

Peter Pannekoek en Ena Sendijarević bij uitblinkerslunch

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben donderdag weer een groep Nederlanders ontvangen die zich recent hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie te leveren of prijs te winnen voor een zogenoemde uitblinkerslunch. Onder de genodigden waren onder anderen cabaretier Peter Pannekoek, die een Poelifinario won, en filmmaker Ena Sendijarević. Zij won een Gouden Kalf voor beste regie.

01 december '23 ( 9:04)

Eerste Dutch Reality Awards uitgereikt in Amsterdam

De eerste uitreiking van de Dutch Reality Awards vindt vrijdag plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. De Dutch Reality Awards zijn een initiatief van diverse mediabedrijven.

01 december '23 ( 8:59)

Luisteraars kunnen weer stemmen voor de Top 2000 van NPO Radio 2

Luisteraars kunnen vanaf vrijdagochtend stemmen voor de 25e editie van de Top 2000 van NPO Radio 2. Mensen hebben tot vrijdag 8 december 15.00 uur de tijd om hun stem uit te brengen. Zoals elk jaar reist de Top 2000 Stembus door het land om stemmen en motivaties op te halen.

30 november '23 (10:20)

Troye Sivan naar Nederland met show

Troye Sivan komt volgend jaar naar Nederland. De Australische singer-songwriter geeft op 20 juni een show in AFAS Live in Amsterdam, heeft concertorganisator MOJO bekendgemaakt.

30 november '23 ( 9:03)

Amsterdam Light Festival van start: kunstwerken van 17.00 tot 22.00 uur verlicht

De twaalfde editie van het Amsterdam Light Festival gaat donderdag van start. Het festival, dat plaatsvindt tot en met 21 januari, heeft dit keer als thema LOADING… Revealing Art, AI and Tech. Het evenement staat daarmee onder meer in het teken van kunstmatige intelligentie (AI).

29 november '23 (20:47)

FC Kip gaat open met tweemaal zo grote keuken

Restaurant FC Kip van acteur en komiek Jandino Asporaat opent donderdag weer de deuren. Dat meldt het etablissement in het centrum van Rotterdam op Instagram. "Morgen om 11:00 uur kun jij weer genieten van een heerlijke Bucket vol met kip of je favoriete Smash burgers!", staat bij een afbeelding van het fastfoodrestaurant.

29 november '23 ( 8:57)

MOJO: plan vervoer naar concerten Madonna goed

Concertorganisator MOJO adviseert de mensen die op 1 en 2 december naar de concerten van Madonna in Ziggo Dome gaan om hun vervoer goed te plannen. De organisator zegt te verwachten dat het concert later eindigt dan 23.00 uur, doorgaans de tijd waarop een concert afgelopen is.

29 november '23 ( 8:52)

Alex Klaasen heeft bronchitis, geen voorstellingen komende twee weken

Alex Klaasen heeft een "stevige bronchitis". De cabaretier zegt daarom deze week zijn voorstellingen van zijn theaterprogramma No Ponies af, deelt hij op Instagram.

29 november '23 ( 8:47)

Aankoopproces songfestivaltickets vertraagd om grote vraag

Het aankoopproces voor de kaartjes voor het Eurovisie Songfestival in Malmö volgend jaar is dinsdag bewust vertraagd door verkoper Ticketmaster. Uitvoerend producent Ebba Adielsson laat dat weten in een reactie op de lange virtuele rijen die ontstonden toen de kaartverkoop voor het evenement van start ging.

28 november '23 (13:47)

Honderdduizenden in virtuele wachtrij voor kaarten Eurovisie Songfestival

Honderdduizenden belangstellenden staan dinsdagmiddag in de virtuele wachtrij om een kaartje voor de shows van het Eurovisie Songfestival te kopen. De kaartverkoop voor in totaal negen shows is dinsdag om 10.00 uur begonnen.