aarten speciale vriendendag Soldaat van Oranje binnen zes minuten uitverkocht

De musical Soldaat van Oranje viert op 30 april zijn 12,5 jarig bestaan. Voor deze gelegenheid wordt op 26 april een speciale vriendendag georganiseerd. De belangstelling hiervoor was echter zo groot, dat alle kaarten hiervoor binnen 6 minuten waren uitverkocht. Dit meldt Entertainment Business. 

De organisatie achter Soldaat van Oranje – De Musical heeft een paar dagen voor het jubileum op 30 april een speciale vriendendag georganiseerd. Deze dag zal bestaan uit een exclusieve rondleiding door cast en crew, ook de kans om samen met de acteurs te zingen onder leiding van muzikaal supervisor Michiel Ballhaus en een meet & greet. De kaarten hiervoor gingen afgelopen vrijdag in de verkoop, maar waren zo populair dat ze binnen zes minuten vergeven waren. Volgens de organisatie stonden er toen nog honderden mensen in de wachtrij. 

De Nederlandse musical Soldaat van Oranje is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van verzetsstrijder Erik Hazelhoff Roelfzema. Het publiek beleeft de voorstelling, die inmiddels door ruim 3,3 miljoen bezoekers is bezocht, in een 360 graden draaiende theaterzaal.

Door: Nationale Recreatiegids