Slagharen doet tijdelijke kortingsactie met jaarabonnementen: 20 procent korting

 Attractiepark Slagharen heeft een tijdelijke kortingsactie voor jaarabonnementen. In het kader van de 'Free Fall Weken' ter ere van de 60-ste verjaardag van het attractiepark geeft Slagharen korting op drie van de vier typen abonnementen die het aanbiedt. En die bedragen kunnen aardig oplopen. Dit meldt Looopings. 

De korting wordt aangeboden op de Brons, Zilver en Gouden jaarabonnementen. Voor de Bronzen en Zilveren toegangskaarten gaat er 20 procent van de prijs af. De Bronskaart gaat hiermee van 44,90 naar  35,90 euro en de Zilveren van 64,90 naar 51,92 euro. De grootste korting is voor het Gouden jaarabonnement. Slagharen vraagt er geen 84,90 euro meer voor, maar 55,19 euro, een korting van 35 procent. Voor het Platinum jaarabonnement wordt geen korting gegeven. 

Wie het eerst komt

Daarnaast ben je in het voordeel als je er snel bij bent, de kortingspercentages zullen namelijk elke week iets omlaag gaan. Wie dus snel een beslissing maakt kan het voordeligst scoren. De vier verschillende abonnementen van Slagharen hebben allemaal eigen voorwaarden. Brons is alleen goed voor toegang. Wie kiest voor Zilver, Goud of Platinum, ontvangt respectievelijk 10 procent, 15 procent of 20 procent korting op eten, drinken, souvenirs en overnachtingen én mag gratis parkeren. Goud- en Platinum-abonnees krijgen nog meer extra's aangeboden, waaronder gratis toegang tot andere pretparken en vrijkaartjes voor familie en vrienden.

Door: Nationale Recreatiegids