Seth Meyers naar Nederland voor jubileum Boom Chicago

De Amerikaanse komiek en talkshowhost Seth Meyers komt deze zomer naar Nederland voor het dertigjarig bestaan van comedyclub Boom Chicago. Meyers is een van de headliners tijdens het Boom Chicago Comedy Festival, dat van 5 tot en met 16 juli in Amsterdam wordt gehouden.

Het Festival wordt geopend door burgemeester Femke Halsema en Arjen Lubach. Meyers is, evenals zijn landgenoot acteur Brendan Hunt, te zien tijdens het Alumni Weekend van het festival dat van 6 tot en met 9 juli plaatsvindt. Na twee shows in Koninklijk Theater Tuschinski volgen nog enkele voorstellingen in Boom Chicago zelf. Meyers geeft op 7 juli een stand-up show in Pathé Tuschinski. Andere headliners daar zijn Amber Ruffin en Heather Anne Campbell.

Het is de derde keer dat het Boom Chicago Comedy Festival wordt georganiseerd. Het evenement biedt een mix van Nederlandse en Engelse programmering op het gebied van improvisatie, stand-up, cabaret en variété. De kaartverkoop start woensdag om 12.00 uur via de website van Boom Chicago.

Door: ANP