Gebouw-T in Bergen op Zoom organiseert benefiet voor aardbevingslachtoffers

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De inzet voor slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië gaat onverminderd door. Zo heeft Gebouw-T in Bergen op Zoom aangekondigd op zondag 5 maart een benefietconcert en dansmarathon te organiseren. Dit meldt Entertainment Business. 

De twee evenementen zijn door Gebouw-T opgezet in samenwerking met lokale organisatoren Volkan Tasdan en Kubilay Kaya. Op zondagmiddag 15.00 uur wordt afgetrapt met een dansmarathon onder leiding van Volkan Tasdan met dansers van dansschool Marqeez. Ook zijn er optredens van Soundhouse Academy. De entree is gratis, maar bezoekers kunnen vooraf of ter plekke geld doneren. Dat kan via cash of een QR-code.

Naaz en Tape Toy

Voor het avondbenefiet heeft Kubilay Kaya een muziekprogramma samengesteld met onder andere Naaz, Meral Polat, Bongloard, Nienke Dingemans, Tape Toy, Ciao Lucifer en Selin & Pelin Karar. Presentatie is in handen van Sinem Kavus. Alle artiesten doen belangeloos mee. Alle ticket- en donatie-inkomsten worden gedoneerd aan Giro555. Gebouw-T doneert de volledige horecawinst van die dag aan het goede doel.

Door: Nationale Recreatiegids