Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

RONDÉ en Rowwen Hèze toegevoegd aan line-up Concert at SEA

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 1 min
location_on [xx]km
RONDÉ en Rowwen Hèze toegevoegd aan line-up Concert at SEA
RONDÉ, Claude, Zoë Taran en Rowwen Hèze zijn toegevoegd aan de line-up van Concert at SEA. Ook onder meer Jungle By Night, Thijs Boontjes, Goldkimono en Sophie Straat zullen hun opwachting maken op het festival in juni.

Tussen de nieuwe namen prijken verder La Pegatina, KUZKO en De Toegift. "Met de namen van vandaag is het muziekprogramma zo goed als rond en kan de voorpret echt beginnen", zegt zanger Paskal Jakobsen van organisator BLØF. "We kunnen niet wachten." In de komende maanden wordt het comedy-programma en het feestprogramma bekendgemaakt.

Eerder werd al bekend dat grote namen als Anouk, Guus Meeuwis, Goldband en George Ezra zullen optreden op het festival. Voor de komende editie, die plaatsheeft van 22 tot en met 24 juni, zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Door: ANP

06 mei '24 (15:48)

Rammstein nodigt blinde Europese fans uit om podium te voelen

Rammstein heeft een speciale rondleiding over het podium ontwikkeld voor blinde fans. Slechtziende en blinde mensen met een kaartje voor een van de Europese shows mogen voorafgaand aan het optreden het podium komen voelen.

06 mei '24 (15:13)

Vijf leuke uitjes om als moeder en kind samen te ondernemen

Hoewel sommige kinderen tijdens de pubertijd hun moeder niet kunnen luchten of zien, vinden veel moeders en kinderen het stiekem toch erg leuk om samen de hort op te gaan. Zeker als die vervelende puberteit weer voorbij is! Samen eropuit is niet alleen goed om de onderlinge band te versterken, maar is ook nog eens hartstikke leuk! En zoek jij nog iets om jouw moeder mee in het zonnetje te zetten tijdens Moederdag? Wij stelden dit lijstje samen ter inspiratie.

06 mei '24 (14:17)

Tong Tong Fair Den Haag moet 'vernieuwen’ om door te gaan

Het Indische festival Tong Tong Fair in Den Haag moet sluiten. Het festival kampt met financiële problemen waardoor het dit jaar niet door kan gaan, meldt Den Haag FM. Maar is dit permanent of kan de gemeente bijspringen? 

06 mei '24 (13:31)

Ook Chantal Janzen in line-up The Best of Musicals

Op zaterdag 29 juni wordt de eenmalige voorstelling The Best of Musicals in de Ziggo Dome in Amsterdam gehouden. Tijdens deze voorstelling worden kijkers meegenomen in een reis langs allerlei bekende musicalnummers. Ook Chantal Janzen komt optreden. Hiervoor kruipt ze opnieuw in haar rol uit de musical Wicked, meldt RTL Boulevard.

06 mei '24 (12:55)

Van Dik Hout viert 30-jarig bestaan Stil In Mij met clubtour

Van Dik Hout viert eind dit jaar het 30-jarig bestaan van hun hit Stil In Mij, met een clubtour door Nederland. Dat maakte de band maandag bekend. Tickets voor de clubtour zijn vanaf woensdag 8 mei om 10.00 uur te koop.

03 mei '24 ( 9:32)

Mogelijk regenpak mee naar dodenherdenking en Bevrijdingsdag

Het wordt komend weekend licht wisselvallig weer. Volgens Weeronline is er op beide dagen kans op buien bij temperaturen van 15 tot 18 graden.

03 mei '24 ( 9:26)

Compensatie van 10 euro na chaotisch Loveland valt niet bij iedereen goed

De organisatie van het festival Loveland van Oranje biedt bezoekers 10 euro korting op de editie van volgend jaar, omdat er tijdens Koningsdag dit jaar lange wachttijden waren. Ook was er chaos bij het betreden van het festivalterrein. Een woordvoerder laat weten dat de organisatie dit betreurt. "Daarom willen wij al onze bezoekers graag 10 euro korting bieden op Loveland van Oranje Festival 2025." Het Parool meldt dat bezoekers van het festival de compensatie dan weer betreuren. Sommige mensen hebben voor honderd euro aan munten gekocht en kunnen daar nu niets meer mee.

03 mei '24 ( 8:59)

Tong Tong Fair in Den Haag gaat niet door vanwege financiële perikelen

De Tong Tong Fair in Den Haag gaat dit jaar niet door in verband met geldproblemen. De 64e editie van het Indische cultuurfestival zou vanaf 24 mei plaatsvinden.

03 mei '24 ( 8:49)

Geen concert Burna Boy in Johan Cruijff ArenA door 'onvoorziene omstandigheden'

Het concert van Burna Boy in de Johan Cruijff ArenA op 9 juni van dit jaar gaat niet door. Dat meldt organisator Bon Bon Entertainment op de website. De show is geannuleerd vanwege "onvoorziene omstandigheden die ervoor zorgen dat we onze hoge standaarden voor evenementen niet kunnen waarborgen".

02 mei '24 (13:47)

NVWA onderzoekt maag- en darmklachten na Koningsdag in Berkel en Rodenrijs

Volgens de GGD Rotterdam-Rijnmond hebben meerdere mensen overgegeven en diarree gekregen na een bezoek aan Koningsdag in Berkel en Rodenrijs. Wat de bron van de mogelijk besmetting is? Dat zoekt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) uit, meldt de Telegraaf.